Klik og se annoncen

Slagelse: Slagelse Kommune gentager initiativet til at følge den landsdækkende affaldsindsamling på lørdag d. 19. september 2020. Oprindelig var det planlagt til 26. april, men Covid-19 satte en stopper også for dette tiltag.

Der er sendt invitation ud til Lokal- og Landsbyråd i Slagelse Kommune om at deltage og være behjælpelige med at samle dåser, krøllede plasticposer og andet affald, som flyder på gader og veje samt grøftekanter.

I Lokalrådet for Vemmelev og Omegn har man i en årrække selv planlagt og gennemført Hold Vemmelev Ren, og finder initiativet godt og kobler sig derfor på denne udendørs efterårsrengøring.

- Vi håber at se både gengangere og nye hjælpere lørdag den 19. september, lyder opfordringen fra Lokalrådet.

- I bund og grund burde et sådant rengøringsarbejde ikke være nødvendigt, men desværre ser vi alt for mange grisebasser i vores dejlige by.

- Vi - Slagelse Kommune - sørger for affaldsposer, opsamlere/snappere, handsker mv., så det eneste du skal medbringe, er godt humør og et par gode gåsko. Vi mødes kl. 10.00 på p.pladsen ved Dagli'Brugsen i Vemmelev. Indsamlingen forventes at tage 2 til 2½ time og afsluttes med en forfriskning, som tak for hjælpen. Meld gerne din deltagelse til formanden for Lokalrådet Poul B. Thomsen, mail: poulth@vemmelev.net eller mobil 40378020 senest den 16. september. På billedet et glimt fra sidste års affaldsindsamling. Foto: Privat