Klik og se annoncen

Af John Hansen

Så kom det alligevel så vidt...

Når Slagelse B&I nu ikke var i stand til få point i Aalborg mod bundholdet Vejgaard, så står det hele igen på spil denne lørdag 27. juni kl. 15 hjemme på Harboe Arena.

Da kommer det andet jyske bundhold, Ringkøbing, nemlig på besøg - og der er for både SBI og Ringkøbing tale om et helt afgørende bundbrag og skæbnekamp.

To sidste hjemmekampe

Og hvis ikke Ulrik Ballings mandskab hjemme er i stand til at vinde lørdag, så følger en ny 'skæbnekamp' på onsdag 1. juli kl. 19 mod topholdet fra Aarhus. Også hjemme i Slagelse.

Da vil vi nok med stor sandsynlighed vide, om SB&I så er købt eller solgt når det gælder aktuel divisionsstatus.
Lige nu synes SBI i øvrigt ikke plaget af nogen form for corona. Tværtimod ytrer SBI-ledere mest irritation over det, de benævner en presseomtale ude af proportioner...

Bekymringsårsag i tabellen er, at Slagelse skuffende løb ind i et 1-2-nederlag hos Vejgaard onsdag aften. Og de fleste andre bundhold høstede points...

Kun få dage efter, at en sprudlende Martin Jensen & Co. trods alt havde været i stand til at sejre med de samme cifre hos fynske Næsby.

Alvor, stor alvor...

Billetsalget til lørdagens skæbnekamp er (via SBI's hjemmeside) i fuld gang.

Og her er der ikke plads til slinger i valsen. Nu er det privende alvor.

Her er samtidig tale om Ringkøbings absolut sidste chance for at håbe på at klare frisag. Samtidig vil Vejgaard i bedste jyske fald kunne kravle op over Slagelse i tabellen.

Det Slagelse, der nu er rykket ned som trediesidst, lige over nedrykningsstregen.

Mikkel sætter liv

Efter den lange hverdags- og Sct. Hansrejse til Aalborg onsdag efter arbejdstid, var det et belastet og nærmest halvtræt SBI-hold, der bare ikke formåede at levere i det nordjyske.

Først med indskiftninger af unge Mikkel Petersen og Mathias Andersen (begge 71. minut) kom der liv i slagelseanerne - hvor Mikkel P. igen i slutfasen fremtvang et straffespark, her i overtiden.

Men da førte værterne 2-0, og selv en slut-eksekvering af Christoffer Thrane kunne ikke hindre, at man måtte drage den lange vej hjemad uden point.

Lørdag kalder derfor på revanche. Og aggressiv indsats fra første fløjt.