Klik og se annoncen

Slagelse: Lørdag den 8. maj kl 10-12 indbyder Slagelse Tennisklub på Frederikshøjvej 20 i Slagelse til Åbent Hus for alle, børn og voksne, der har lyst til at prøve at spille tennis, se klubbens flotte anlæg samt høre om sæsonens tilbud til spillerne.

- Kom og mød op i sportstøj, få en ketcher og bolde i hånden og få kyndig vejledning af en af klubbens instruktører. Der startes nye hold for børn og voksne fra starten af maj måned, og i år gentages sidste års succes med voksenintroduktion, der henvender sig til voksne begyndere eller let øvede, som ønsker et 2 måneders forløb med en ugentlig instruktionstime. Prisen for dette er 250 kr for 2 måneder samt en ny ketcher, hvis medlemskabet fortsættes efter de 2 måneder. Herudover er der fri booking af banerne, oplyses det fra klubben.

Åbent hus er i år på samme dag som den landsomspændende kampagne, Tennissportens Dag, hvor klubberne sammen med Tennisforbundet markedsfører tennis, som netop i disse år har mærkbar fremgang. - Coronaproblematikken medfører formodentlig også, at flere vælger en sport, hvor der ikke er fysisk kontakt mellem deltagerne.

Mange har lidt under vinterens nedlukning og trænger til at få motion og deltage i sjov aktivitet med ketcher og bold sammen med andre, og tennis giver denne mulighed.

Man behøver ikke at have en tennismakker med for at starte, idet klubben har drop-in tennis 3 x pr uge, hvor man kan møde og deltage sammen med de forskellige spillere, der kommer netop den dag.

Samme lørdag er der også stor juniorturnering i klubben med deltagere fra mange andre klubber fra hele Sjælland, så der er godt med liv og aktivitet på banerne.

Klubbens populære tenniscamp for 5-14 årige, finder i år sted i uge 31, fra 2.-5. august. Tilmelding til dette modtages allerede nu via klubbens hjemmeside.