Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - Vi har nogle ekstraordinært gode tilbud. Fra europæiske lande, hvor de i forhold til Danmark har været langt hårdere ramt af coronakrisen, har Opel og Citroen kunnet købe nogle biler ekstremt billigt. Det kommer nu de danske forbrugere til gode, fortæller Christian Due, Gunner Due A/S i Slagelse, som den kommende weekend d. 13.-14. juni kl. 11-16 slår dørene op for et stort åbent hus arrangement i forretningen på Ndr. Ringgade 1 i Slagelse.

Her sættes der fokus på de attraktive tilbud. Iflg. Christian Due vil der eksempelvis være 15-20.000 kr. i besparelse på en Opel Corsa. Og det er ikke kun Opel-afdelingen, som har helt ekstraordinære tilbud. Der er blandt andet også et særligt tilbud på Citroën C3 i farven hvid, her er prisen kr. 110.000.

- Der er nogle tilbud som kommer til at gå stærkt ude i markedet. Der er virkelig noget at holde åbent hus på, fastslår Christian Due.

Grill og konkurrencer

- Vi tænder op i grillen, og der vil være konkurrencer. Og køber man for eksempel en bil med finansiering, får man et gavekort på 3.000 kr. til XL Byg med i handelen. Der vil også være åbent på værkstedet, blandt andet med tilbud på aircon-tjek, og mulighed for at gratis ferietjek af bilen, fortæller Christian Due, som glæder sig til at slå dørene op for det første åbent hus arrangement, efter covid-19 lukkede landet ned.

- Markedet er ved at åbne sig op, og vi føler nu at landet er ved at være på vej tilbage, så vi kan tillade os at holde et åbent hus, fortæller Christian Due, som understreger at alle regler overholdes.

- Vi holder stadig afstand og vi giver ikke hånd. Men man kan sagtens komme ind og kigge og købe biler, her er situationen ved at være tæt på normalen.

Erhvervsdag fredag

Det er i øvrigt ikke kun privatkunderne, som inviteres indenfor i forretningen på Ndr. Ringgade 1 i Slagelse.

- Fredag d. 12. juni kl. 11-15 holder vi erhvervsdag, hvor vi inviterer alle håndværkere på frokost, fortæller Christian Due.

- Her i juni måned holder vi hver onsdag fra kl. 6.00 klar hos XL Byg Grønvold & Schou, med morgenbrød og basser - så vi kan få en bilsnak og håndværkerne kan se de nyeste modeller.