Klik og se annoncen

- Det har været 40 hektiske år, som er gået meget stærkt, fortæller forretningens ejer, Inge Lautrup.

- Specielt de sidste år, hvor minkjakker er blevet meget populære.

I de 40 år, der er gået, har Inge Lautrup opnået et indgående kendskab til handel og forbejdning af alle typer skind og pels, og hendes faglige dygtighed har gjort hende meget efterspurgt. Gennem tiden har hun arbejdet sammen med de bedste buntmagere og pelshandlere i landet. Men desværre bliver der færre og færre af dem, og flere og flere ting bliver fabrikeret til udlandet.

For Inge Lautrup er varekendskab noget af det vigtigste, når man vil drive en butik, med så specielle ting som skind og pels. Det er ikke alene vigtigt at man kender materialerne, man skal også kunne arbejde med dem, forbejde og reparere dem. Dernæst skal kunderne have en god oplevelse, når de kommer i butikken. Personlig betjening og vejledning, både om varen, hvad de har brug for og hvad der klæder dem.

I sin butik sørger Inge Lautrup for at kunderne på flere måder en faglig korrekt betjening.

- Jeg kan fx ikke sælge en jakke, bukser eller pels uden at jeg kan tilbyde kunden at tilpasse den med fx længden, flytte knapper o.l.

Dertil har Inge sin egen systue i tilknytning til forretningen. Også byens andre butikker har haft glæde af Inges fagkundskab ved at benytte hende til reparationer og omforandringer, noget som Inge takker dem for.

Velkommen til foråret

Som så mange andre byder også Inge det kommende forår velkommen.

- Det har været en lang vinter, og selvfølgelig har jeg haft et godt salg af skindtøj og pelse. Men nu glæder jeg mig til at få gang i min forårskollektion af jakker og bukser til både damer og herre, fortæller Inge.

Butik "Nevada" har et stort udvalg til damer og herre i alle størrelser, nøje udvalgt af Inge selv. Forretningen er hyggelig med en god atmosfære og med en parkeringsplads lige overfor ved Sct Peders Kirke

Eget design

Inge Lautrup er en rigtig igangsætter og hendes individualitet ses ikke blot i hendes udvalg af jakker, bukser og pelsvarer. Den hyggelige butik indeholder også hatte, pandebånd og veste i pels eller skind, som Inge selv kreerer.

- Jeg syr rigtig mange skindleggings og jakker efter mål, fortæller Inge, som faktisk startede forretningen for 40 år siden med at sy smart skindtøj til motorcykellisterne.

Reception i butikken

I dagens anledning holder Inge en lille reception i butikken på dagen fra klokken 10.00 til 12.00.