Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Bolig. Store nye lejligheder lige i centrum, med elevator og mulighed for parkering lige ved døren

Slagelse: 16 flotte nye lejligheder er d. 1. maj klar til indflytning på en historisk plet i Slagelse, på Klingeberg 10, hvor den gamle Erslev-ejede biograf Scala tidligere lå. Her har ejendomsselskabet Atlantia v. Jacob Vestergaard opført en helt ny ejendom med 16 store lejligheder, både fire- og tre-værelses lejligheder i to forskellige udformninger. Lejlighederne er tænkt som familie- eller seniorboliger, med store rum, hvor der er plads til større møbler som man eksempelvis måtte komme med fra et større hus.

LÆS OGSÅ: Nyt liv i den gamle vinkælder

Møbleret prøvelejlighed

Der er også mulighed for at se, hvordan man kan indrette sig i de helt nye rammer. En møbleret prøvelejlighed, indrettet af boligstylist Louise fra Sales Styling, kendt fra blandt andet Løvernes Hule, er netop færdigindrettet, oplyser Jacob Vestergaard, som fremhæver både bygningens helt centrale beliggenhed - samtidig med at man er væk fra 'sus og dus' i nattelivet, lejligheder med rigtig god plads (mellem 91 og 107 kvm.), og P-pladser lige udenfor døren.

- Og så er det kun en håndfuld ejendomme i Slagelse Centrum, der har elevator

Den ny etageejendom er udført med respekt for de omkringliggende ejendomme, i energivenlige materialer. Tagkonstruktionen er udført med hanebånd, som betyder loft til kip, med dejlig rummelighed. Taget er udført i røde tegl, og de mange flotte kviste er beklædt med zink.

Hyggeligt gårdmiljø

Til ejendommen hører et hyggeligt gårdmiljø med herregårdssten og grøn beplantning. Gården er blandt andet indrettet med overdækket cykelparkering, hvor der er plads til to cykler pr. boligenhed.

Man kan hygge sig ved opstillede borde- bænke.-sæt, og der er opført en fælles grill- og bålplads på det grønne areal. Det grønne hjørne er indhegnet med raftehegn mod de tilstødende ejendomme, så man har en helt privat oase i centrum, kun til ejendommens beboere.

Der er kabler til netværk og antennestik i alle opholdsrum, hvilket giver en god og sikker forbindelse, hvis man ikke ønsker at benytte WI-FI. P-pladser kan tillejes i området, efter først til mølle princippet.

Der er mulighed for at opnå fuld boligsikring til alle lejligheder, den billigste lejlighed koster 9.200 kr. pr. måned, den dyreste 10.880 kr. Syv af de ialt 16 nye lejligheder er allerede lejet ud.

Se evt. mere på www.atlantia.biz Interesserede lejere kan også rette henvendelse direkte til vicevært Søren Kikkenborg, tlf. 22612121.