Klik og se annoncen

Slagelse: - Vi har fået langt mere plads og bedre forhold. Sådan siger Martin Slot, indehaver af Sv. Aage Nielsen A/S i Slagelse, om flytningen af virksomheden fra Skælskørvej til Kongstedvej 7 i Slagelse.

Faktisk er der tale om to virksomheder. Både den velkendte elektrikerforretning, som har udviklet sig side om side med Dansk Sportsbelysning, der også har vokset sig stor, og i dag er Danmarks førende på belysning til udendørssport.

- Det krævede også lidt mere plads, konstaterer Martin Slot, som fortæller at flytningen skete både for at få mere plads, og lidt bedre forhold.

- Vi flyttede faktisk i august måned sidste år, og da vi havde travlt, fik vi lokket medarbejderne til at komme ind og være med en lørdag-søndag. Virksomheden rykkede dermed ind i den tidligere synshal på Kongstedvej.

- Her har vi fået gode faciliteter til lageret, med store porte, gode kontorforhold, og et stort udeareal, som er lukket af om aftenen.

Her i løbet af foråret og sommeren er de sidste ting ved at komme på plads, og virksomheden trives iflg. Martin Slot i de nye rammer.

- Der er rigtig godt gang i butikken, trods coronakrisen. Vi har travlt i elektrikerforretningen, blandt andet med 61 boliger på Løvegade for Atlanta og en tilbygning til Hashøjskolen. Vi har også rigtig mange faste kunder, som vi servicerer lige nu.

- På sportsbelysningssiden er vi blandt andet i gang med Nykøbing Falster Stadion, som får et lysanlæg på superliga-niveau. Sidste år lavde vi MCH Arena i Herning, et lysanlæg som er et af de tre anlæg i Danmark, der opfylder kravene til international fodbold. Den opgave er vi lidt stolte af!

Det er også blevet til syv anlæg i Superligaen. Lige nu er der også gang i lysanlæg til kunststofbaner på både Sjælland og i Jylland, og to halprojekter med ny belysning.

- Vi er markedsførende i Danmark, og har blandt andet også et kontor i Vejle, med en sælger og rådgiver. I alt er vi 27 medarbejdere, herunder syv lærlinge. Det er vi rigtig stolte af: at være med til at uddanne nye håndværkere indenfor faget, fastslår Martin Slot.

Udgangspunktet for det hele er fortsat Slagelse, understreger han.

Styrket holdånd

- Vi har en masse gode, faste medarbejdere. Mange af både svendene og kontorpersonalet har været her rigtig længe, og kender butikken rigtig godt. Så vi kender vores kunder godt, og gør meget for at yde lidt ekstra service. Blandt andet har vi folk som er klar til at komme ud give priser, vejlede og rådgive, så vi kan yde den bedst mulige service. Og som hurtigt kan beregne en pris, hvis man har brug for det.

Selv om Martin Slot melder om mange opgaver og stor travlhed, betyder det ikke at coronakrisen er gået ubemærket forbi på Kongstedvej 7. Men medarbejderne har iflg. Martin Slot tacklet krisen helt enestående godt:

- Jeg vil gerne rose mine medarbejdere for deres håndtering i den svære tid, vi har været igennem. Alle har været superpositive omkring det at vi skulle holde hjulene i gang.

Enkelte har måtte blive hjemme for at passe børn, men ellers har alle været på arbejde hele vejen igennem, og taget de udfordringer, der har været, med oprejst pande.

- Vores holdånd er blevet endnu stærkere i denne tid, det er så fedt som chef at se sine medarbejdere rykke endnu tættere sammen, i en tid hvor vi skal holde fysisk afstand.

Jubilæum og åbent hus

På lidt længere sigt har Martin Slot også planer om at de nye rammer om virksomheden skal vises frem.

- Vi har en medarbejder, Henning Kristensen, som har 40 års jubilæum til september, og vi vil i den forbindelse holde lidt åbent hus, for både at fejre Henning og de nye lokaler.