Klik og se annoncen

Af Steen Andresen

Skælskør: Post Corona-tiden og kommunens borgere kan igen forsamles i offentlige bygninger, fortæller en travl Troels Brandt lørdag morgen sidst i juni 2020.

Så det er i arbejdstøjet med fem vielser denne morgen på Skælskørs gamle rådhus fra kl. 10. Smukkere rammer findes næppe og kærligheden får plads denne formiddag i F.C.C Hansens bygning fra 1896, smiler en velklædt giftefoged inden de mange vielser.

Og efter at have smedet de første 3 par sammen synes Troels Brandt, at det er bemærkelsesværdigt, at borgere fra hele kommunen bevidst vælger Skælskør Rådhus som rammen for deres vielse. Måske for at få et stænk af nostalgi og romantik med i en ellers normalt 'støvet' borgerlig vielse.

Efter de mange vielser var det en både træt og oplivet Troels Brandt, der kunne fortælle, at det hele gik lige efter bogen og at både bygningen og vejret var med til at give bryllupsbillederne det rette snit og gæsterne en fantastisk oplevelse.

Og så falder Troels tilbage til sit politiske byrådsarbejde, for han synes blot, at denne marathon-bryllups-lørdag også skal være anledningen til, at han anmoder om en status på arbejdet med borgerinitiativerne omkring rådhusarbejdet i Kultur- og Fritidsudvalget!