Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - Eftermarkedet er idag meget vigtigt i en bilforrretning, for god service sælger den næste bil. Det fortæller Søren Blumow og Torben Kjerulff samstemmende.

- Kjerulff A/S startede automobilforretningen den 21. februar 1921 på Nytorv i Slagelse, og siden da har firmaets motto været : God etik og moral og en god service er alfa og omega, og det har firmaet efterkommet lige siden. I februar i 2021 kan firmaet derfor fejre 100 års jubilæum, fortæller Torben Kjerulff.

- Firmaets mange serviceaftaler er idag meget vigtige for både kunder og for firmaet. Kunderne får ikke nogen uforudsete regninger, og det er nemmere at planlægge værkstedsarbejdet. Mange kunder benytter firmaets Dækhotel, så man slipper for at have hjulene liggende derhjemme,

- Kunder med serviceaftaler har som ekstra service en fri kundebil excl. brændstof - det gælder også ved skadesarbejde.

- Kjerulff A/S har de senere år foretaget en gennemgribende renovering af hele firmaet, og senest er kundemodtagelsen udvidet og fremstår idag meget lys og kundevenlig. Kunderne føler sig da også rigtig godt tilpas i disse nye flotte omgivelser, fortsætter Søren Blumow og Torben Kjerulff.

Alt til hybrid og el

- Værkstedet har idag det nyeste indenfor værkstedsudstyr til at servicere alle KIA modeller Hybrid Plug-in og el-biler, som kræver specielt uddannede og certificerede teknikere og specielt KIA testudstyr.

Når der i dag arbejdes på el-biler, foregår det med specielle værnemidler, og på en speciel indrettet KIA arbejdsplads - der afspærres. Alle værkstedslifte er nye, og der er for nylig investeret i det nyeste indenfor 4-hjulsudmåling og bremsetest, så Kjerulf A/S er opdateret med det nyeste udstyr, så firmaet idag fremstår som et moderne bilhus.

- Vi har et super team af gode medarbejdere, og det er også vigtigt for at udføre god service i dag, og for hele tiden at udvikle forretningen, fortsætter Søren Blumow og Torben Kjerulff

- Det er også meget vigtigt at medarbejderne på værkstedet har det bedste arbejdsklima, og der er opsat det nyeste indenfor rumventilation, så der hele tiden tilføres ny ren og frisk luft på værkstedet. Alle Kjerulffs medarbejdere er instrueret i brug af værnemidler og håndsprit, så alle Covid-10 retningslinier overholdes , afslutter Søren Blumow og Torben Kjerulff.