Klik og se annoncen

Dagbladet Sjællandske kunne i går fortælle, at Bauhaus har planer om at opføre endnu et byggemarked, denne gang i Slagelse, helt tæt på motorvej E20 og op mod Kongevejen. Med Bauhaus følger der, ifølge adm. direktør Mads Jørgensen, 100 nye arbejdspladser, en blanding af deltids- og fuldtidsstillinger, til byen.

- Jeg glæder mig rigtig meget over, at vi får 100 nye arbejdspladser. Bauhaus bliver et godt supplement til de eksisterende byggemarkeder i byen, udtaler Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter. Han fortsætter:
- Der har i mange år været stor efterspørgsel blandt borgere på at få Bauhaus til byen og at de nu kommer hertil, vil være med til at vende nogle kundestrømme i vores retning. Det kan få en afsmittende effekt på det øvrige Slagelse som handelsby.
Den afsmittende effekt har man allerede mærket i Slagelse Erhvervscenter, hvor man allerede har været i kontakt med en interesseret køber til en erhvervsgrund tæt op ad Bauhaus.

10 års optakt til byggeplaner
Per B. Madsen har i 10 år været i løbende kontakt med Bauhaus om etablering i Slagelse og flere placeringer har igennem tiden været i spil. Det har dog hele tiden været af høj prioritet for Bauhaus at ligge med stor synlighed fra motorvejen og med let tilgængelighed. Derfor er det endelige valg faldet på grunden ved Kongevejen med ønsket tilkørsel fra ringvejen.
- Der er endnu en lang række detaljer, der skal falde på plads, men vi er både fra erhvervscentrets og kommunens side inde i en god dialog og proces med Bauhaus. Vi fortsætter det gode arbejde og fra erhvervscentrets side holder vi fortsat en tæt kontakt til alle parter i sagen, siger Per B. Madsen.
Bauhaus forventer en åbning af deres nye byggemarked i Slagelse i år 2022.