Bekræft venligst, at du ikke er en robot.Vind gode gavekort og præmier i julekalendereventyret ”Den lille Kastaniehest tilbage i Pakke-Isen”

-Læs med på årets julekalendereventyr og svar på dagens kalenderspørgsmål, så er det måske dig, som Gløggens Gudinde trækker som heldig vinder i bowlen med julebesvarelser.
Hver dag fra 1.-24. december kan du vinde:

• Gavekort til KræmmerHus, kr. 200,-

• Gavekort til Guldsmed Sparre Sørensen, kr. 200,- (24. december ligger Guldsmed Sparre Sørensen en ekstra “karat” i julegaven)

• Pakke med juleguf og lækkert merchandise med Den lille Kastaniehest

2., 3. og 4. søndag i advent og 24 .december:
• 4 stk. biografbilletter til PANORAMA Slagelse

Læs med med her og svar på dagens kalenderspørgsmål
Se dagens heldige vindere her


God december og fornøjelse! Online julenisserne

Om eventyret ”Den lille Kastaniehest tilbage i Pakke-Isen” Et kig op på Den HimmelBlå – langt længere ud end øjet næsten kan skue – blinker stjernerne. Lad dit blik søge, så finder du måske Den klareste af alle Stjerner. Kan du se den, ved du, hvor nisselivet for mange år siden begyndte. Den klareste af alle Stjerner sidder på toppen af det prægtige – Den ædleste af alle Graner. På en af grenene hænger Det purpurrøde KræmmerHus – fyldt med nisser, de finurlige nogen og Unisseversets største forsvarer af den gode, gamle jul Den lille Kastaniehest. Dybest nede i den tilspidsede ende af Det purpurrøde KræmmerHus udspiller nisselivet sig lige nu – på godt og grumt … For selv i et julekalendereventyr fra ØnskeDalen – det juleste sted i hele Unisseverset – skal nisserne ikke komme alt for glat gennem december og deres allerbedste måned. Heller ikke denne december, hvor Den lille Kastaniehest og de velkendte nisser fra ØnskeDalen fra 1. december er på vej tilbage i Pakke-Isen”. De er samlet om bord på juleskibet Santa Julia, hvor de er på vej mod nogle af de fjerneste egne i hele Unisseverset. Der kommer man hverken til eller fra uden først at skulle krydse et af de meste farefyldte farvande, Pakke-Isen. Som navnet antyder, så er isen her tyk som selv den dejligste julegrød, men Pakke-Isen er ikke lutter “gaveleg” – end ikke for de kære nisser, der ellers før har været i stiveste kuling og strid modvind i december. Det ellers utroligt smukke ishav, Pakke-Isen, vil desværre være de små nisser såkaldt “behjælpelig” med at skrue sig op og sammen omkring juleskibet Santa Julia, når det sammen med nisserne sejler i det farefyldte farvand. Der venter stormfulde dage og lange nætter. Faren lurer ikke kun på overfladen. Der er også kolde julegys under Pakke-Isen … Et godt gæt er, at Den lille Kastaniehest med dens fire skytsengle, SukkerAlf, den evigt trætte GabRiel, Gloria HarpenKlang og så den lille blæser Basuno sammen med nissefamilien endnu en jul skal redde en del kastanjer ud af den ellers så hyggelige kaminild. Tag med, når Santa Julia letter anker og drager mod nye juleeventyr … Klop, klop, klop … Santa Ficho & De Kugleskøre Kastanier.