Klik og se annoncen

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, når vi lørdag d. 18. april slår dørene op for vores nye 160 m2 · la carte restaurant, Restaurant Blixen. Restauranten er beliggende i vores smukke rustikke kælder i hovedbygningens midterste fløj - og åbner efter en stor investering og stor arbejdsindsats, lyder det i en pressemeddelelse fra Kragerup Gods.

Restauranten skal medvirke til at underbygge og fortælle husets historie og byde på gode madoplevelser, baseret på årstidens friske råvarer og kød fra eget højlandskvæg samt råvarer fra lokalområdet.

Restaurant Blixen er naturligt opdelt i tre lokaler, hvilket også betyder, at mindre selskaber kan få egne rammer til deres arrangement. Der er plads til i alt 80 gæster inde i restauranten og i godt vejr kan der yderligere sidde 100 gæster på den opvarmede terrasse i haven i forbindelse med restauranten.

Åbningen af Restaurant Blixen fejres både lørdag den 18. april og søndag den 19. april.

Lørdag den 18. april kl. 12.00 bydes på en let anretning og lidt forfriskninger.

Kl. 13.00 er der foredrag af Jens Jørgensen (lokalhistorikeren fra Slagelse), der fortæller om Karen Blixens liv og hendes tilknytning til Kragerup Gods. Arrangementet slutter kl. 15.00

Lørdag aften kan man nyde en 3-retters middag i den nye restaurant. I dagens anledning gives 25% rabat på både middag og drikkevarer. Restauranten har åbent fra kl. 18.00-23.00, køkkenet lukker kl 21.00. Vil du sikre dig et bord vil vi anbefale dig at reservere bord på tlf. 5826 1250.

- Søndag den 19. april starter vi kl. 11.00 hvor vi byder på en lille anretning, kaffe og lidt forfriskninger. Forfatteren Tom Buk-Swienty holder foredrag kl 12.00 om sine to bøger om Karen Blixens far, Kaptajn Vilhelm Dinesen, hvis far blev født på Kragerup og var en yngre bror til arvingen af Kragerup Gods. Arrangementet slutter kl. 14.00 og Restaurant Blixen har ikke åbent søndag aften.