Klik og se annoncen

Fødselsdag: Byrådskandidat S og tidligere udvalgsformand Niels Christian Nielsen i Slagelse Kommune runder i fin stil et skarpt hjørne.

Som opvokset og bosat i Korsør indtil 2007 er det her rødderne er. Niels Christian var igennem mange år aktivt medlem af Korsør Roklub samt formand i prioden 1981- 1992, hvor Roklubben fik bygget nyt klubhus.

Med Flådestation Korsør som arbejdsplads og en dyster udsigt for Flådestationens fremtid udtrykt i indeværende forsvarsforlig, har fødselaren taget initiativ til oprettelsen af netværksgruppen, Flådestation Korsørs Venner.

Fritiden bruges også på løbetræning med bl.a. Skælskør Løbeklub. Og som formand for turbåden SKJELSKØR V samt Korsør Kogræsserlaug, kasserer i Skælskør Lokalråd, medlem af Tjæreby Kirkes meninghedsråd og tid til familieliv og venner, så er kedsomhed ikke noget Niels Christian kender til.

Fødselsdagen markeres under private former, men en af de bedste gaver fødselaren kunne ønske sig, er rigtige mange personlige stemmer ved valget den 19. november.