Klik og se annoncen

Slagelse: Lise Petersen fra Kræftens Bekæmpelse i Slagelse var forleden forbi Ungdomsskolens klub for at modtage en donation, efter de unge i klubben havde besluttet at støtte et godt og lokalt formål. Ved afstemning valgte de unge at støtte Kræftens Bekæmpelse i Slagelse, og i to uger brugte de dereskreative evner på at male og dekorere sten.

Der var planer om, at holde auktioner med musik, kaffe og kage til forældre og familie, men på grund af coronarestriktioner måtte Annette Halkier d'Andrade tænke kreativt. Det blev derfor en onlineauktion, hvor forældre og familie til de unge i klubben kunne købe de flotte kreationer. I alt 970 kr. blev der solgt for. Annette fortæller, at hun er glad og stolt over det engagement, som de unge udviste for projektet.

Fra Kræftens Bekæmpelse var Lise Petersen meget beæret og taknemmelig over, at de unge og deres familier samt pædagogerne i Ungdomsskolen viser samfundssind og har empati for andre, der kan have det svært med den ubarmhjertige sygdom, som kræft desværre er.

Ifølge Annette, vil klubben gentage succesen en gang i den nærmeste fremtid.