Klik og se annoncen

Korsør: Kabelbizzerne fra Kabeldepotet i Korsør er klar med årets sommerudstilling. Sædvanen tro flytter kunstnerne fra kunstnerværkstedet Kabeldepotet i Korsør ind til naboen i de fine udstillingsfaciliteter i magasinbygningen på Fæstningen. Her inviterer de publikum indenfor til den årlige fællesudstilling af kunst for enhver smag.

- Der er alt fra stort til småt, tykt til tyndt, blødt til hårdt, sart til kraftigt, harmonisk til kontrastfyldt - når man vel at mærke tænker i streger, former, farver, materialer, kompositioner og udtryk. Der er ting, som kan fryde øjet og udsmykke hjemmet eller vække til undren og eftertanke., lover udstillingsgruppen, som i år udgøres af følgende personer:

Lajla Andersen - maleri

Birte Levring - maleri og foto

Søren V. Nielsen - keramik og maleri

Anne Jensen - maleri

Jonna Green - maleri

Torben Lundsted - keramik og grafik

Benny G. Larsen - foto

Finn Svendsen - glas

Jesper Nielsen Jethoni - maleri

Vivi Kring - maleri

Gitte Van Der Watt - maleri

Charlotte Westergaard - tegning

- Det er altid spændende at vise sine værker frem i al offentlighed. Nogle af Kabelbizzerne er garvede ud i dette, for andre er det en ny oplevelse. Man risikerer noget af sig selv, når man sådan udstiller sig. Ikke alene på sin kunnen, men også på sit valg af emne og udtryksmotiv. En ting er at mestre et materiale og en teknik og at udfordre sig selv i dette, noget andet er at lykkes i det, man har på hjertet og ønsker at udtrykke. Hvordan forstås og modtages det af iagttageren? Har man fået sit budskab ud over rampen? Når noget er kunst, så er det, når det netop formår at skabe en tilfredsstillelse for øjet der ser og giver iagttageren en fornemmelse af at være blevet beriget med en oplevelse, som sætter følelser og tanker i gang. Kunst kan både fornøje og provokere, fastslår Kabelbizzerne, som inviterer til fernisering lørdag den 24. juli kl. 13 - 16. - Udstillingens åbningstale vil blive holdt i lette og muntre toner af humorist og debattør Sten Andresen. Vores trofaste fløjtespiller Lise Guldberg Nielsen vil sørge for musikalske indtryk til vores øregang.