Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Koncert. - Jeg glæder mig. Sådan siger Mike Tramp, som på lørdag indtager den smukke teatersal på Borreby Gods ved Skælskør. Han kunne sagtens få ideer til flere lignende arrangementer både her og andre steder i lokalområdet

Skælskør: På lørdag d. 19. juni kl. 18 er der lagt op til en helt særlig og unik koncertaften med det idylliske Borreby som kulisse, når Mike Tramp indtager den smukke teatersal og spiller to sæt, et akustisk og et elektrisk med fuldt band.

Og der ER virkelig lagt op til en helt unik oplevelse.

- Bare hør lyden herinde, konstaterer Mike Tramp, som fredag eftermiddag har lagt vejen omkring teatersalen på godset. Han nyder de smukke rammer. Sådan har det været siden han så stedet første gang.

- Tilbage i 2013, da jeg første gang besøgte Borreby Gods, og deres majestætiske teatersal, vidste jeg at der ville komme et tidspunkt, hvor jeg ville få muligheden for at prøve den som koncertsal. Og pludselig kom muligheden gennem Slots- og Kulturstyrelsen.

Selv om koncerten skulle arrangeres i løbet af ganske få uger, var Tramp ikke sen til at gribe chancen og tage kontakt til sit band.

- Jeg glæder mig! Og det er kun 10 minutter fra, hvor jeg bor.

Borreby på cover

Borreby Gods og Tramp har en særlig historie sammen, idet coveret til hans semi-akustiske soloalbum Cobblestone Street oprindeligt blev fotograferet på godset. Cobblestone Street blev et karriere-vendepunkt for Tramp. Her fandt han den musikalske retning, han siden har forfulgt på de seneste seks albums. Således bliver det full circle på den forhåbentlig smukke sommeraften, når han åbner aftenen med intimt akustisk set, akkompagneret af ham selv og Sebastian Groset på klaver. Herefter vil publikum få serveret et fuldfedt rock-set, hvor Mike Tramp flankeres af sit trofaste Band Of Brothers.

- I realiteten er det den første moderne koncert, der bliver afholdt her, fastslår Mike Tramp.

Står det til Tramp, kunne der godt være flere lignende arrangementer på vej - måske et årligt event- og ikke nødvendigvis med Mike Tramp, lyder det fra Mike, som ikke lægger skjul på at han sætter stor pris på livet på landet.

Elsker livet på landet

- Jeg elsker det! Jeg elsker roen, det sekund jeg er hjemme og lukker døren. Jeg kan mærke det allerede når jeg drejer af motorvejen ved Slagelse.

Hjemme i Fårdrup er en stor del af coronatiden blevet brugt på istandsættelse af gården, som ligger kun tre minutter fra broderen Dennis' landejendom. Med 3000 kvm. under tag er der en del at se til, og Tramp sætter en ære i at gøre en stor del af arbejdet selv.

Men koncerterne er så småt på vej tilbage efter coronanedlukningen, ikke mindst efter Tramp på nettet bekendtgjorde at han sammen med Sebastian Groset gerne stillede op til shows i private hjem, baghaver og garager.

- Jeg har blandt andet spillet i en sal i Roskilde, næste dag i en baghave i Herlev og sidste lørdag i et telt på en gård. - Jeg har fået mere lagkage på de sidste tre uger end nogensinde før, smiler Tramp, og ligner en mand der har nydt hvert sekund.

Nostalgisk og intim aften

På Borreby er der lagt op til en både nostalgisk, intim og rocket aften - hvor der som altid vil være plads til fordybelse og anekdoter fra Tramps lange liv på landevejen, hvor han vil markere sit comeback til sommerens livescener efter en lang og hård corona- pause.

Det sker som ved alle offentlige koncerter med Mike Tramp med deltagelse af en solid og ualmindeligt trofast fanskare, som har været med siden Mabel-tiden.

- Der er mellem 50 og 100, som har været med siden '76, og som køber de første billetter, uanset hvor jeg spiller.

- Lige nu er de ved at arrangere bustur fra København.

Billetprisen er 195 kr. Eventuelt med tilkøb af picnic-kurve, med mulighed for at spise i det fri på dagen. Billetsalg på Billetto.dk

På grund af corona er der kun udbudt 200 billetter til salg!