Klik og se annoncen

Slagelse: I Slagelse Musikhus er musikken på vej tilbage efter den lange coronanedlukning.

- På fredag den 18. juni har vi besøg af ingen ringere en den tidl. Gulddreng, Malte Ebert. Det fortæller Anette Borg, direktør for Fonden Slagelse Musikhus.

- Kom med i Malte Ebert's dagligstue. Til en solokoncert med Malte vil du opleve sangeren i sin egen lænestol bevæbnet med sin akustiske guitar og med besøg fra sin tro væbner; guitaristen Daniel Scheffman.

Hør sange som â??Loyal', â??Rather Be', â??Gravity' og den nye single â??Tired'

Den 28. maj udgav Malte Ebert sin engelsksprogede debut-EP 'Summer Child', der blandt andet handler om at indse, at verden ikke er, som man troede og om at være head-over-heels forelsket. Om navnet på EP'en forklarer Malte Ebert:

- Det stammer fra 1840'erne, hvor forfattere brugte udtrykket 'Sweet summer child' om personer, der er uspolerede og naive og endnu ikke har mødt modgang. Et barn af sol og sommer, der tror at hele verden er sådan. Jeg er født om sommeren og vokset op i en lille landsby, så for mig, handler det om den tilværelse og om at indse, at verden ikke er som jeg troede, da jeg var en naiv, lille dreng.

De fem sange på EP'en er skrevet gennem de sidste to år, hvor Malte har kæmpet med at finde ud af, hvad der skulle ske efter to hektiske og psysisk udfordrende år som Gulddreng.

Koncerten starter kl. 20.00 og varer en god time uden pause - men baren er åben under hele koncerten.

Unumr. siddepladser. Billetter købes via Ticketmaster.dk