Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Udvidelse. Dobbelt så meget plads og endnu større udvalg. EGulve har fået helt nyt domicil. Forretningen har specialiseret sig i alt til gulve, og det tiltrækker kunder også langvejs fra

Slagelse: - Vi har fået samlet det hele, og fået dobbelt så mange kvadratmeter.

EGulve i Slagelse er flyttet fra Kongstedvej til Japanvej 26, hvor dørene forleden blev slået op til en helt ny butik, som er bygget til formålet.

- Vi er gået fra 350 til 700 kvm. butik, som er fyldt helt op. Vi har virkelig haft behov for at få nogle varer frem og vise noget mere, fastslår Erling Andersen, butikschef i EGulve.

- Mange andre gulvforretninger sælger også andre produkter sideløbende med gulve og tæpper. Her koncentrerer vi os udelukkende om gulve og ting, som har med gulve at gøre. Vi har et dybt udvalg, og har også et fuldt montørhold, men hjælper også meget gerne kunderne til at gøre det selv, med gode råd og vejledning.

Den slags butikker er der ikke så mange af på Sjælland, og det mærker man hos E Gulve.

- De seneste tre til seks måneder har vi fået mange kunder udefra, blandt andet fra byer som Vordingborg, Holbæk, København, beretter Erling Andersen.

- Så må vi også ha' et bredt udvalg indenfor området, når folk kommer så langvejs fra, smiler Erling Andersen.

Nye leverandører

Udvidelsen af forretningen har også haft indvirkning på udvalget.

- Vi har selvfølgelig også brugt den ekstra plads til at tage flere nye leverandører ind, så vi har fået et endnu større udvalg, fortæller Erling Andersen.

- Gulvbelægninger, væg-til-væg tæpper og løse tæpper, hvor der er kommet mange nye dessiner til.

- Vi har også fået en 'rya bar', med rigtig mange tæpper, som man kan se i fuld størrelse. Vi laver også tæpper efter mål: for eksempel runde tæpper, der er mange forskellige varianter. Her kan vi tilbyde et meget større udvalg, man kan langt bedre se hvad vi har, og man kan få sit tæppe med med det samme - her er ikke noget, som ikke må gå ud af døren.

Færdig før tid

Egentlig skulle indflytningen i de nye rammer først have fundet sted omkring 1. juli.

- Men byggeriet blev hurtigere færdigt, så vi er flyttet ind næsten en måned før, fortæller Erling Andersen, som glæder sig over at den ny butik allerede er blevet godt modtaget af kunderne.

- Folk har kunnet finde os, det er vi rigtig glade for.

To nye arbejdspladser

I forbindelse med udvidelsen af butikken er også to nye arbejdspladser kommet til.

- Vi har ansat en butikselev og en ny sælger, Daniel Larsen, 23, som kommer fra byggebranchen, fortæller Erling Andersen.

EGulve v. Johni Jensen åbnede for tre år siden på Kongstedvej i Slagelse, som en udløber af virksomheden Vision Gulve, som har eksisteret siden 2007 og som udfører store gulvopgaver. De to virksomheder er nu samlet på Japanvej 26.