Klik og se annoncen

Familiefestival. Skælskør Familiefestival er blevet en dejlig tradition. Festivalens formål er at sætte fokus på, hvad man som familie kan opleve i Skælskør, omegn og på øerne

Skælskør: - Skælskør Familiefestival er blevet en dejlig tradition, og det er i år syvende gang Skælskør Bykontor S/I samler aktiviteter i Skælskør, omegn og øerne i et stort og flot program med beskrivelser af arrangementer og events dag for dag, fastslår Anne Gudiksen fra Skælskør Bykontor.

- Skælskør Familiefestivals formål er at sætte fokus på, hvad man som familie - herunder børn og unge - kan opleve i Skælskør, omegn og på øerne.

- En stor del af de aktiviteter og events, der planlægges og gennemføres, er tilvejebragt gennem frivillig arbejdskraft, og det er derfor vigtigt, at der foregår en overordnet koordinering og markedsføring, som understøtter lokale initiativer og udvikling af disse. Sparekassen Sjælland Fonden har i år doneret 15.000 kr. til Skælskør Bykontor til hjælp til Skælskør Familiefestival.

- Vi er meget glade og taknemmelige over den tildelte støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden, som er afgørende for, at vi forsat kan arbejde med og udgive folderen med aktiviteterne i Skælskør Familiefestival, udtaler Anne Gudiksen.

Anne modtog forleden den store check af Julia Heinecke, filialdirektør i den lokale Sparekasse: - Det er med stor glæde at jeg i dag kan overdrage så stort beløb til Skælskør Familie Festival, til glæde og gavn for hele byen, det store opland samt de mange besøgende her om sommeren. En god tradition, som Sparekassen Sjælland Fonden ønsker at bakke op omkring for at fastholde sommeraktiviteterne i byen, udtalte Julia Heinecke.

Skælskør Familiefestival har i flere år strakt sig over ugerne 28-30. Bykontoret oplevede imidlertid en stor forespørgsel efter et program for flere af sommerugerne.

- Det lyttede vi til og sidste år dækkede programmet uge 27- 32 - i alt seks uger svarende til skolesommerferien. Det blev en succes, og derfor gentager vi at lave programmet til Familiefestivalen over seks uger igen i år. Det bliver fra uge 26-31, oplyser Anne Gudiksen.

Pjecen kan allerede nu hentes på Bykontoret, og bliver omdelt til turistdestinationer i hele Destination Sjælland. Programmet kan også ses på Bykontoret.dk