Klik og se annoncen

Støtteløb. Lasse Freisleben fra Korsør tjekkede efter 12 timer ind med 92 km på kontoen - det indbragte hele 33.729 kr. til Børnecancerfonden

Korsør: - Det startede egentlig som et soloprojekt inspireret af programmet 'Høgh og Astronauten', men udviklede sig hurtigt til at blive noget større. Først skulle jeg bare se, hvor langt jeg egentlig kunne løbe/gå på 12 timer. Sådan siger Lasse Freisleben fra Korsør, som forleden iværksatte sit helt eget projekt under navnet '12 timer for Børnecancerfonden'.

- Jeg ville skaffe penge til Børnecancerfonden, og venner, familie, kollegaer, firmaer og tilfældigt interesserede kunne donere et fast beløb eller pr kilometer jeg løb/gik på de 12 timer.

På fars dag startede jeg kl. 8 om morgenen, og kl. 20 til stor jubel for en større forsamling kunne jeg tjekke ind med 92 km på kontoen, fortæller Lasse.

- Ruten var 2,4 km omkring min bopæl og skulle løbes igen og igen. Det blev til 38 runder i bagende solskinsvejr.

Hele dagen var der flere forskellige, som enten løb, gik eller cyklede med mig for selskabet skyld.

Tilfældigt passerende blev nysgerrige, og mange endte med at donere til det gode formål.

- Selv bussen stoppede op, og buschaufføren endte med at donere penge. Det var en dag, hvor alle følelser kom i spil fra tidlig morgen til sen aften. Overskud, træt, øm, overvældet, stolt, rørt, glad, tilfreds, sej, udmattet og i bund og grund bare lykkelig over at kunne gøre en forskel for andre, fortæller Lasse.

- Der blev i alt samlet 33.729 kr sammen, hvilket er ganske enkelt fantastisk og enestående, konstaterer Lasse Freisleben.

- Der skal lyde en kæmpe tak til alle, som på den ene eller anden måde har gjort, at det blev muligt at samle alle disse penge til Børnecancerfonden.