Klik og se annoncen

Slagelse: Tirsdag d. 1 juni åbnede Michelle Bork en ny klinik med navnet Carelighed - Hudpleje og Velvære, hos SMÅK på Smedegade 5B i Slagelse.

Michelle har tidligere været ansat hos lokale hudklinikker i Slagelse og Sorø, men nu glæder hun sig til at starte et nyt kapitel med Carelighed Hudpleje og Velvære hos klinik SMÅK.

- Jeg er endelig kommet tilbage fra min barselsorlov, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang igen. Jeg har savnet alle mine kunder, og jeg tror virkelig, at de vil blive glade for de nye omgivelser. Klinik SMÅK er noget helt specielt, og jeg glæder mig til at være en del af deres team, fortæller Michelle Bork.

Michelle er uddannet kosmetiker og spaterapeut med mere end 10 års erfaring inden for sit felt. Hun tilbyder blandt andet ansigtsbehandlinger, vipper, bryn, massage, voks samt shellac, og i anledning af åbningen af klinikken vil der i hele juni måned være 25% på alle hendes behandlinger.

Hun fortæller også, at der vil komme en reception i anledningen af åbningen, men det må vente lidt endnu grundet COVID-19.

Mia Müthel, som er indehaver af klinik SMÅK, åbnede sin fedtfrysningsklinik tilbage i oktober 2020.

Mia ser frem til samarbejdet med Michelle: - Hun er virkelig dygtig, og jeg kan stå inde for alt hendes arbejde. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Michelle og Carelighed, da jeg føler, Michelle har dét, som SMÅK står og mangler