Klik og se annoncen

Skælskør: - I det skønneste solskinsvejr holdt Skelskør Roklub forleden Åbent Hus for unge fra 12-15 år, og en lille flok piger og en enkelt dreng mødte op og havde nogle herlige timer. De fik mulighed for dels at prøve at ro i kajak, dels at stå på Stand Up Paddle Board. Og de unge gik til den med stor energi og glæde - der var ingen der faldt i vandet, bortset fra til sidst, hvor flere af dem selv valgte at hoppe i, da vejret var så fantastisk. Ingen tvivl om at interessen blev vakt for aktivitet på vandet, konstaterer man fra klubben, som har ungdomstræning mandag eftermiddag kl. 17. Skulle der være interesserede unge, der ikke nåede det Åbne Hus, kan man kontakte formand Henrik Christiansen.

Klubben oplyser også at der er god gang i roningen i klubben, både inriggere og kajakker. - Klubben har i år tre kajakkurser, og kurserne i juni og juli er fuldt bookede, mens der endnu er et par pladser på kurset den 7. og 8. august. Der er også flere kurser i at SUP i løbet af de næste måneder.

Ved generalforsamlingen i sidste uge ønskede Margit Geil, efter fem år som formand, ikke genvalg. I stedet blev Henrik Christiansen valgt. Den nye bestyrelse består nu af Henrik Christiansen (formand), Winnie Vadmand (næstformand), Inge Marie Nielsen (kasserer), Kirsten Falch (sekretær), Anja Nielsen, Erling Noer og Jesper Skov Madsen.

- Skelskør Roklub glæder sig til en sommer med masser af aktivitet på vandet for både unge og ældre.

Se mere på www.skelskørroklub.dk