Klik og se annoncen

Erhvervsbiler. Bin2Bil vil være erhvervskundernes foretrukne professionelle samarbejdspartner

Bilbyen Slagelse: - Markedet for erhvervsbiler stiger, og der er behov for at opruste for at kunne leve op til kundens forventninger. Derfor at har Bin2Bil valgt at udvide erhvervsteamet med endnu en professionel spiller indenfor erhvervssalg, Kim Kai Sørensen, oplyser virksomheden.

- Kim får til opgave at servicere vores nuværende og nye kunder på Vestsjælland - specielt i byerne Holbæk, Slagelse og Kalundborg, hvor Bin2Bil er repræsenteret med tre bilforretninger. Vores 'søsterfirma', Hans Frederiksen i Elmegade 31, skiftede fra 1. maj 2021 navn til Bin2Bil. En naturlig synergi-effekt af navneskiftet i Kalundborg er, at erhvervsteamet - og specielt Kim Kai Sørensen - fremover kan arbejde ud fra de tre lokationer, der dækker hele Nord- og Vestsjælland.

- Ford, som er markedsledende i varevognssegmentet, er repræsenteret i alle tre byer, mens Renaults varevognsprogram er at finde i Holbæk og Kalundborg, præcis som mærkets personbiler. Vores slogan 'Vi holder dig kørende', rammer spot on, hvad det kræver af erhvervskunder, der lever af, at firmabilen konstant er på farten, forklarer Tom Frederiksen.

- Vi skal derfor kunne tilbyde områdets erhvervskunder en unik og fleksibel service, der omhandler skræddersyede løsninger med kundepleje i højsædet.

Et af vores specialer er flexleasing af specialbiler. Er drømmebilen derfor en Porsche, Aston Martin m.fl., så finder vi bilen og laver præcis den finansiering, der passer - det kunne f.eks. være ønsket om at have en lækker sommerbil. Alt er muligt, så det er bare at spørge Bin2Bil til råds.

Erhvervsrådgivning

Bin2Bils erhvervsrådgivning dækker iflg. virksomheden blandt andet:

Køb og vejledning indenfor erhvervskøb med specialopbygninger tilpasset den enkelte virksomhed.

Køl, kran, lift, specialindretning, mandskabsvogne, ladvogne, varevogne. - Og vi kender reglerne.

Rådgivning og vejledning indenfor leasing: Varevogne, personvogne, erhvervsleasing (operationel / finansiel), Splitleasing m.v.

Serviceaftale

Hente bringe ordninger, lejebiler ved service og skader

- Vi tager alt i bytte - og køber også i ren handel.

Skal du af med nogle biler og mangler du ikke nye p.t. - så køber vi gerne dine brugte biler.

Mini-Lease: Har du behov for en varevogn i en kortere periode - så kan vi også klare det.

Bin2Bils værksted i Holbæk har aften-åbent - så man mandag til torsdag kan få serviceret sin bil fra kl. 7.00 til 23.30.

- Derudover har vi en 24 timers telefon man kan ringe på ved akutte problemer.

Mærker: Vi kan tilbyde erhvervsløsninger til mærkerne Ford, Renault, Dacia, Volvo, Hyundai og Mazda i de respektive byer, hvor vi repræsenterer mærkerne.

Specialister i flex-leasing: - Vi finder din ønskebil: Har du altid drømt om en Porsche, Aston Martin, eller en anden specialbil, så finder vi den og skruer en leasingaftale sammen efter kundens ønske.