Klik og se annoncen

Af John Hansen

UDDANNELSE. Blot 30 sygeplejestuderende var rent fysisk programmeret til tirsdag at møde frem i de knap 300 millioner dyre Absalonlokaler til omkring 2.000 studerende. Ikke engang rektor Camilla Wang måtte, ifølge coronareglerne, komme ind og arbejde indenfor på åbnings- og førstedagen i de fantastiske nye Slagelsefaciliteter på knap 13.000 kvadratmeter

SLAGELSE: En flot åbningsdag i solskinsvejr, dog med skarpe temperaturer udendørs.

Indendøre var det dog et fåtal af de indskrevne ialt 1.800 studerende og 250 undervisere, der tirsdag var 'inviteret' og skema-programmeret til at møde frem på åbningsdagen for den nye fantastiske Professionshøjskole Absalon.

Et Absalon, der nu sammen med samarbejdspartneren Syddansk Universitet udgør Campus Slagelse på Sdr. Stationsvej.

De skal sammen være med til at give liv i by og bymidte!!!

Rektor udenfor

Ikke engang Absalonrektor Camilla Wang var, ifølge coronadirektiverne, tirsdag bemyndiget til at måtte møde frem og arbejde udfra sit nye, højtbeliggende kontor i Slagelsebygningerne.

Jo, der er virkelig fortsat strenge coronabegrænsninger i værk.

Så mange at det nogle kalder for 'genåbningen' af det danske samfund, af andre snarere beskrives som blot en lidt mindre form for fortsat nedlukning!

Også set i forhold til årets første kvartal i øvrigt.

Flere sygeplejersker

Kun cirka 30 sygeplejestuderende - heraf flere til eksamen - mødte fysisk frem tirsdag formiddag... sammen med Ugeavisens udsendte og så enkelte andre, bl.a. nogle ledere, der flyttede ind direkte fra Ankerhus i Sorø (ernæring og sundhed).

Vor fotograf 'fangede' tre af de friske, aktuelle studerende, kommende sygeplejersker til vores hungrende sundhedsvæsen, mens de gjorde deres sidste forberedelser til dagens eksamen.

De koncentrerede sig godt. I ro og mag.

Forhåbentlig bliver der snart lidt mere liv i lokalerne og også udenfor i gaderne op imod Slagelse bymidte.