Klik og se annoncen

Af Henny Ferrold

Slagelse/Sorø: Dyrlæge Martin Vedel, der i flere år har været udkørende dyrlæge på Sjælland, har etableret egen dyreklinik ved sin bopæl på Hallelevvej 25 v. Slagelse.

- Med en beliggenhed lige overfor Vestermose Natur- og Idrætsfriskole, har det været naturligt, at navnet skulle være Vestermose Dyreklinik, fortæller Martin Vedel, som også glæder sig over, at der siden åbningen i december har været stor interesse og mange nye, og gamle, klienter med deres kæledyr.

- Det har været helt overvældende med al den positive respons omkring åbningen af klinikken, fortsætter han.

Heste, hunde, katte m.m.

Vestermose Dyreklinik tilbyder behandling af heste, hunde, katte og andre smådyr. Konsultationer og behandlinger af smådyr foregår som udgangspunkt på klinikken. Ved konsultation af heste kører Martin ud og tilser hesten, hvor den føler sig mest tryg. Klinikken tilbyder desuden døgnvagt, hvor både smådyr og heste tilses udenfor normal åbningstid, i tilfælde af akut opstået sygdom.

Martin er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet og har arbejdet på Ølby Dyrehospital de sidste otte år, senest fungerende som daglig leder. Herfra har han også kørt ud til heste på hele Sjælland. Han er født og opvokset ved Ringsted på et mindre landbrug og hestestutteri. Han har videreuddannet sig indenfor tandbehandling og knoglekirurgi, og varetager en lang række af behandlinger indenfor disse områder. En stor interesse for, og erfaring i, reproduktion hos både hunde og heste har også gjort dette til et af Martins kompetenceområder.

På klinikken er der også ansat veterinærsygeplejerske Louise Buur-Hanghøj. Hun er også bosiddende i lokalområdet. Hun har tidligere arbejdet på Københavns Dyrehospital i 14 år, og senest på Ølby Dyrehospital. Her har Louise og Martin arbejdet sammen.

- Louise har været en stor del af, at realisere mine tanker om klinikken, fortæller Martin Vedel.

Louise har gennemgået en 2-årig efteruddannelse i anæstesi og har derfor stor erfaring og faglig kunnen på dette område.

- Det er en tillidssag at skulle have sit kæledyr i narkose, og derfor er det også vigtigt netop at kunne varetage denne opgave med størst mulig sikkerhed.

I receptionen kan man desuden møde Maise, som også er født og opvokset i området. Hun er ansat som klinikassistent og hjælper med både stort og småt i det daglige.

- Hendes drøm er også at blive uddannet veterinærsygeplejerske, og forhåbentlig kan vi inden længe indfri denne drøm for hende, tilføjer Martin.

- Klinikken råder over moderne udstyr og er opdateret på nye behandlingsmuligheder. Dette, sammen med vores faglighed, er vores klienters sikkerhed for kvalitet hver gang. Vi vægter meget højt, at både klienter og kæledyr har en god og tryg oplevelse, når de kommer hos os, slutter Martin Vedel.

På hjemmesiden vestermosedyreklinik.dk kan der læses meget mere om åbningstider, døgnvagt og priser. Klinikken kan kontaktes på 53 65 63 13 eller mail@vestermosedyreklinik.dk