Klik og se annoncen

Af John Hansen

Der var ikke så meget at rafle om.

Denne kamp skulle bare vindes - ellers var julen kommet til at foregå helt i kulkælderen, som man vist tidligere sagde det.

Udkommet af de tolv første kampe må vi vurdere til at være 'ikke tilfredsstillende'.

Men det blev da til en pænt sikker 2-0-gevinst for Slagelse over bundprop AB Taarnby i efterårets sidste, vindblæste 2. divisionskamp i fodbold.

De vigtigste points

Jo, en sikker sejr. Men alligevel lidt beskeden.

'Vigtigst var dog de tre points,' lød det overalt på stadion fra de småfrysende, tapre corona-tilskuere, der bakkede godt på.

På den gamle tribune var der en del yngre fans, der heppede højt og inderligt. Også glædeligt på sådan en morddag for John F Kennedy, 22. november. Den dato husker de fleste lidt mere modne mennesker vist...

Flot Frederik-affyring

Som antydet så kneb det igen med offensiven for hjemmeholdet. De rød-blå har svært ved at score mål.

Og det var da en lettelse, da Frederik Christensen i 28. minut strøg flot på tværs i gæsternes straffesparksfelt og slutteligt, helt ovre i højre side, bankede bolden utageligt op i det korte hjørne og nettaget.

Fornem 1-0-scoring - af én der bare ville score!

Mere vilje

Vilje stod der også bag 2-0-målet en halv snes minutter senere.

Her var tre af Slagelses allerbedste bag scoringen: Hvor Rasmus Søe i venstre spiller bolden frem til Martin Jensen - eller var det løbevillige Frederik Christensen - hvorfra bolden blev sendt ind til en Cagri Erdem, der drejede rundt og drønede bolden ind i målet: 2-0.

Højrebenet...

Da 'Frede' i første halvleg bankede kuglen op i nettaget skete det med højrebenet.

Han kan jo skyde med begge ben, normalt dog bedst med venstre.

Og da han så i 2. halvleg selv fremtvang et straffespark, så tog han resolut bolden med hen til pletten - for igen at skyde med højre (da han havde lidt ondt i venstrefoden).

Desværre blev skuddet relativt slapt og svagt, så resultattavlen blev stående på de 2-0.

Evaluering nu

Blandt de bedste slagelseanere var - udover de ovennævnte navne - ellers mest centerforsvaret. Og så løber igen anfører Patrick Venzel utroligt meget i sådan en kamp.

Men ellers er det vist meget godt med en vinterpause for Slagelseholdet - inden Næstved atter står for døren i Næstved den 14. marts kl. 13 det Herrens år 2021.

Og de nærmeste par uger skal der evalueres på SBI's sportslige indsats her i efteråret.

Hvad var godt, hvad var mindre godt? At man er lidt bagud på points - i forhold til det forventede - er der ingen tvivl om, men de seneste tre points gør, at man trods alt har fået lidt mere afstand til de slemme fire nederste tabelpladser. Og kan se lidt håb forude i et forhåbentlig endnu bedre forår.