Klik og se annoncen

Slagelse: - Hop på cyklen med hele familien og få nogle dejlige timer sammen - vi leverer pitstop-forplejningen.Sådan lyder opfordringen fra Jyske Bank, der sammen med Cyklistforbundet inviterer alle børnefamilier til en eftermiddag med cykelhygge den 17. september.

- Vi glæder os til at byde børn og deres forældre velkommen og hjælpe dem afsted til gode cykeloplevelser med masser af frisk luft. Hverdagscykling er godt for både sundheden og klimaet, og det vil vi gerne sætte et hyggeligt fokus på, siger Anne Marie Antonsen, afdelingsdirektør i Jyske Bank,

Cykelhygge-arrangementet er et tilbud til børnefamilier om en afslappet og uhøjtidelig eftermiddag, hvor store og små kan samles om en større eller mindre cykeltur. Ruten bestemmer man selv. Jyske Bank tilbyder et hyggeligt pitstop undervejs med mad og drikke og sjove aktiviteter og en konkurrence, hvor man kan vinde en hyggekasse med underholdning til hele familien.

Det hele foregår i Jyske Banks afdeling i Slagelse, Gl. Torv 5 i Slagelse, den 17. september kl. 16-19. Tilmelding foregår via jyskebank.dk/cykelhygge. Af hensyn til bespisning og coronarestriktionerne er tilmelding nødvendig.

Arrangementet er en del i børnemotionskampagnen Alle Børn Cykler, som Cyklistforbundet gennemfører i samarbejde med Jyske Bank og Novo Nordisk. I de to første uger af september dyster skoleelever i hele landet om at cykle flest dage til skole og i fritiden.

Kom godt afsted og vind en cykelferie

I år sætter kampagnen ekstra fokus på at få forældrene til at bakke op om børns cykling og sammen cykle dejlige ture.

Det sker med en guide til, hvordan hele familien nemt kommer i sadlen og ud på tur. Guiden tilbyder gode råd til at komme godt afsted, opskrift på den gode turkage, skattejagt og cykelpausequiz til undervejs og meget mere.

Forældre kan desuden deltage i en konkurrence om en cykelferie på Samsø.

Find det hele på jyskebank.dk/cykelhygge.

Alle Børn Cykler - kampagnen kort

Â?¢ Alle Børn Cykler, der kører 7.-20. september på skoler over hele landet, henvender sig til elever i

0.-10 klasse

â?¢ Eleverne deltager på klassebasis i en landsdækkende cykeldyst, hvor det gælder det om at cykle

flest dage til skole og i fritiden

â?¢ Med kampagnen følger undervisningsmaterialer, der har cyklen i centrum af faglige forløb og

opgaver, til alle klassetrin

â?¢ Tilmelding på www.alleborncykler.dk