Klik og se annoncen

Stillinge strand: Ferielejligheder og forretninger - det er nogle af de tanker, som den nye ejer af Drøsselbjergvej 119-123 går med. Det er den lokale ejendomsinvestor/udvikler, Mogens Christensen, CH Ejendomme ApS, der har købt den 4.475 kvm. store grund med tilhørende bygninger og han har en hel masse tanker, om hvad han vil med ejendommen.

- Jeg har ikke helt lagt mig fast på noget endnu, men jeg har en masse tanker og idéer til, hvad vi kan og må herude - med respekt for lokalområdets interesser. Og ferieejerlejligheder ved en af Storebæltskystens bedste strande er oplagt - især fordi det allerede er lokalplanlagt - så er det jo nærmest bare at trykke på knappen, fortæller Mogens Christensen.

- Jeg har også en masse ideer for den nuværende bygningsmasse - bl.a. restauranten, de fem udlejningsværelser og erhvervslokalerne, og en ny forpagter af restauranten kunne i den forbindelse godt være aktuel. Vi skal være sikre på, at det hele spiller sammen.

Restaurant og levende musik

Efter endt sæson er restauranten efter gensidig aftale mellem parterne blevet fraflyttet. Lejemålet vil inden længe blive udbudt til forpagtning gennem Nordicals Sjælland, Slagelse.

- En af mine kæpheste er levende musik - god gammeldags jazz og musik der svinger, så det er mit ønske, at der etableres levende musik i forbindelse med restauranten, fortæller Mogens Christensen.

- Derudover er det min plan, at vi etablerer 3-5 mindre forretninger i stueetagen på den nye bygning ud mod Drøsselbjergvej, så vi skaber endnu mere liv herude, slutter han.

Eksplosiv udvikling

Det er Nordicals Sjælland, Slagelse, der har stået for salget af Drøsselbjergvej 119-123 og erhvervsmægler Ebbe Larsen er svært begejstret for udsigten til, at det nu er planen, at der bliver bygget ferieejerlejligheder ved Stillinge Strand.

- Vi kan jo se, at der de seneste år er sket en eksplosiv udvikling i området, der er solgt-skilte overalt, der er kommet en helt ny kommunal legeplads, ja nærmest midt i krydset, og der er også flere ishuse, der er kommet til - alt sammen noget, der er med til at give liv til området.

- Og at Mogens nu går med planer om at opføre ferieejerlejligheder og dermed være med til at skabe endnu mere liv i området, er jo rigtig dejligt. De synergier, det giver i området for alle de erhvervsdrivende, er store, fastslår Ebbe Larsen.

- Og så er det jo lidt sjovt, at det tidligere Stillinge Badehotel lå på matriklen, slutter Ebbe Larsen med et stort smil.