Klik og se annoncen

Korsør: I Korsør Lystskov er Jesper Jensen, som driver restaurant Sommerlyst, godt på vej med planerne om at oprette Korsør Lystskov Naturrum. Et område, hvor der skal bygges en legeplads, samt shelters, bålhytte og etableres flere bord/bænke sæt samt meget mere.

- Vi har søgt penge gennem Landudvikling Slagelse samt EU, og har fået tilkendt 367.000 kr. til projektet, fortæller Jesper Jensen. Som er helt bevidst om at han ikke kan klare opgaven alene. Derfor skal der dannes en forening, og i den forbindelse inviterer Restaurant Sommerlyst søndag d. 12. juli kl. 10-14 alle med interesse i projektet på en gratis luksusbrunch, med informationsmøde om projekt Korsør Lystskov Naturrum.

- Vi har brug for ildsjæle fra Korsør, Halsskov, Vemmelev og alle de andre byer i Slagelse Kommune, til at bakke op om projektet. Man kan bidrage med lige det, man er god til, og med den tid, man ønsker at afsætte. Lad os sammen skabe en oase af friluftslivsmuligheder, til gavn for os alle, opfordrer Jesper Jensen,

- Der skal d. 12. juli dannes en forening, som skal tage sig af de arbejdsgrupper, der er brug for, for at få dette projekt til at lykkes.

Der er tilmelding via mail info@restaurant-sommerlyst.dk for at deltage. Sidste frist for tilmelding er d. 10. juli.

- Mød talstærkt op, og lad os vise resten af verden, at I Korsør kan vi også stå sammen, opfordrer Jesper Jensen.

På billedet Yvonne og Jesper Jensen, Restaurant Sommerlyst.