Klik og se annoncen

Slagelse: - Kulturnatten skal kunne afvikles for fuld skrue, både for aktører og gæster, og det får vi, grundet covid-19, desværre ikke mulighed for i år, konstaterer Janette Christensen og Helle S. Madsen hhv. formand og eventkoordinator, foreningen Sct. Michaels Nat, i en udsendt pressemeddelelse.
- Der er derfor ingen i bestyrelsen, der er tvivl om, at Sct. Michaels Nat må springe et år over, og vende stærkt tilbage i 2021.
Den store 25-års jubilæums fejring udskydes til den 24. september 2021. Sct. Michaels Nat er byens helt store kulturfest, der årligt samler op mod 20.000 gæster på en enkelt aften i Slagelse midtby.
Set i lyset af hele situationen omkring covid-19, finder vi det ansvarligt og det eneste rigtige, overfor både de medvirkende og de besøgende, at aflyse i år.
Det er naturligvis ekstra ærgerligt, når det netop i år skulle have været et brag af en jubilæumsfest.
Men de mange timer, der allerede er lagt i forarbejdet, har ikke været forgæves – vi vender stærkt tilbage næste år med en flot 25. udgave af Sct. Michaels Nat.
Jubilæumsgave i år
- I forbindelse med jubilæet, har vi tidligere efterspurgt forslag til en jubilæumsgave, der kan glæde byens borgere. Tak for rigtig mange gode forslag. Dem vil vi i nærmeste fremtid se nærmere på og jubilæumsgaven til byen vil derfor stadig blive overrakt senere på året