Klik og se annoncen

Bilbyen Slagelse: - Vi er Opel-forhandlere i Slagelse. Og det har vi tænkt os at være i mange år. Det fastslår Christian Due, salgschef hos Gunner Due Biler A/S i Slagelse.

- Vi har fået mange henvendelser fra folk som tror Peugeot Slagelse skal have Opel-forhandling. Det er vi meget kede af, for det skal de ikke, understreger Christian Due.

Forvirringen skyldes formentlig at Opel Danmarks reklamebureau i en udsendt markedsføringspakke har reklameret med, at man kan købe Opel hos Brian Madsen A/S i Ringsted og Slagelse. Der er tale om en misforståelse, som kan være opstået i forbindelse med at Brian Madsen A/S, der er Peugeot-forhandler i både Slagelse og Ringsted, for nylig har overtaget Opel-forhandlingen i Ringsted fra en anden lokal forhandler.

Men i Slagelse er der ikke sket nogen ændringer, når det gælder Opel-forhandlingen. Opel hører til hos Gunner Due Biler A/S på Ndr. Ringgade 1, hvor man også har forhandling af Citroen.

- Vi har fået en skriftlig undskyldning, fortæller Christian Due, som dog fortsat ærgrer sig ganske meget over misforståelsen. - I en så lokal by som Slagelse, har det bredt sig virkelig hurtigt.

Men det har ikke noget på sig. Opel hører til her, fastslår Christian Due.

- Siden vi for ni måneder siden overtog forretningen her i Slagelse, har vi moderniseret virksomheden med alt fra el-ladestandere til mere kundevenlige forhold, alt sammen for at leve op til de standarder som Opel og Citroën har, og vi har på ingen måde tænkt os at give op.

Gunner Due Biler A/S er ud over Slagelse også autoriseret Opel-forhandler i både Køge og Store Heddinge.

- Vi er en af Sjællands største Opel-forhandlere, og det var netop for at blive endnu stærkere på markedet, at vi overtog forretningen i Slagelse, fastslår Christian Due.