Klik og se annoncen

Slagelse: Der var fuldt hus til begge afdelinger og masser af højt humør og god stemning, da der blev afholdt såkaldt drive in stand-up ved Elmedalsvej i Slagelse søndag aften.

Her optrådte Uffe Holm to gange sammen med komiker-kollegaen Anders Nielsen, der i 2017 var finalist i DM i stand-up. Hvert show varede 60 minutter og havde plads til 300 biler ad gangen.

Egentlig skulle de to komikere kun have optrådt en enkelt gang i Slagelse, men et show klokken 17.30 blev arrangeret som en ekstra forestilling, fordi den oprindeligt planlagte forestilling klokken 20 blev for hurtigt udsolgt.

En succes, som den erfarne danske komiker ikke havde set komme, da idéen første gang opstod.

Større end forventet

- Det er blevet meget større, end jeg havde forestillet mig. Vi startede med fire shows i Aarhus, og se nu det her, lød det fra Uffe Holm, inden han gik på scenen i Slagelse, som dermed blev by nummer 12 og arrangement nummer 34.

Konceptet går ud på, at lyden fra scenen udsendes i stereolyd over en FM radiofrekvens. Herfra kan deltagere således lytte til showet over radioen i bilen.

Præcis, som man kender det fra en drive in bio.

Men for at begrænse risikoen for smittespredning af coronavirus må man under drive in stand-up arrangeret af 'Bliv i bilen' ikke forlade sin bil under showet, ligesom man maks må være fem personer i hvert køretøj.

Derfor er der ansat folk til at levere popcorn, slik og sodavand til bilerne. Ligesom folk også skal følges på toilettet, hvis de skal tisse.

Og så er klapsalver erstattet af bilernes horn.

Kan fortsætte efter corona

Men selv om oplevelsen er anderledes end normalt, så fungerer det godt som en erstatning, når både landets biografer, teatre og spillesteder er lukket ned.

Det var den generelle holdning blandt flere på pladsen.

Ifølge arrangørerne 'Bliv i bilen' vil man fortsat lave shows, så længe efterspørgslen er til det. Om konceptet fortsætter efter coronakrisen er derfor endnu uvist.