Klik og se annoncen

Slagelse Biblioteker og Borgerservice er gået sammen med biografen Kosmorama i Skælskør om et tilbud til de 3-6 årige børn. Med nattøj på, og dyne og yndlingsbamse under armen, inviteres de små sammen med deres forældre til en lille hyggestund inden sengetid.

Højtlæsning inden sengetid er for mange børn og deres forældre et af dagens mest skattede højdepunkter. Her er der mulighed for at dagen sluttes godt af med nærvær og ro.

For mange forældre kniber det måske med at finde plads til bøgerne i en stresset hverdag med madpakker, fritidsinteresser, tøjvask og meget andet, som fylder i en travl børnefamilies hverdag. Pyjamas Bio er et godt tilbud til forældre eller bedsteforældre, hvor biblioteket og biografen gør noget helt særligt ud af højtlæsningen og samtidig minder os alle om, hvor vigtigt netop højtlæsning er for barnets sprogudvikling, evne til fantasi og empati.

Til Pyjamas Bio læser børnebibliotekaren en særligt udvalgt godnathistorie, og under højtlæsningen vil billederne kunne ses på det store biograflærred, så alle kan følge med. Det hele varer ca. 30 minutter, så der er rig mulighed for at komme ned i tempo og godt tilbagelænet i de bløde biografstole i det hyggelige biografmørke.

Arrangementet holdes den 11. februar kl. 18.00-18:30 i Kosmorama, Algade 15, 4230 Skælskør. Prisen er 10 kroner og billetter købes hos Kosmorama eller på kosmobio.dk