Klik og se annoncen

På fredag d. 24. januar er dagen kommet: Gunner Due Biler slår for alvor dørene op i Slagelse. Det sker efter en række nye tiltag, som er blevet iværksat siden Gunner Due Biler pr. 1. oktober sidste år købte forretningen af Jess Andersen, P.M. Olsen A/S.

Der er lagt op til en festlig åbning, med mad, musik, fadøl og konkurrencer og goodiebags til gæsterne, og Christian Due, salgschef for Gunner Due Biler Slagelse, håber rigtig mange fra lokalområdet lægger vejen omkring på dagen.

- Vi håber folk vil gå rundt og hygge sig. Der vil være stande bemandet med nogle af vores samarbejdspartnere, og i samarbejde med Byens Bilpleje vil der også være mulighed for at vinde en fuld klargøring af bilen.

Der vil også være mulighed for at hilse på husets medarbejdere.

- Vi lukker værkstedet, fortæller Christian Due, som også forventer besøg af adm. direktør Claus Due og salgsdirektør Phillip Due, samt medarbejdere fra koncernens øvrige bilhuse i Køge, Roskilde og Stevns.

Moderne bilhus

- Vi vil gerne vise vi er kommet til byen med et moderne bilhus og to af Danmarks mest populære bilmærker: Citroën og Opel.

Opel har et af de yngste modelprogrammer med bl.a. to nye modeller, den ny Astra og den ny Corsa. Og Citroën har nogle rigtig gode tilbud, bl.a. er priserne på Citroën C3 og C1 virkelig langt nede, konstaterer Christian Due.

Der vil også være mulighed for at se det store bilhus, som har været gennem en lang række ændringer siden overtagelsen for 3½ måned siden.

- Det første vi gjorde, var at flytte indskrivningen ind til kunderne, så medarbejderne er det første kunderne ser, fortæller Christian Due.

Også en ny indgang er etableret, samt el-ladestandere, møderum og nye medarbejderfaciliteter.

På værkstedet er bl.a. etaberet 4-hjulsudmåling og bremsestand.

Endvidere er pladeværkstedet blevet udvidet.

- Vi har revet en væg ned og bruger noget af lageret, så vi får yderligere to pladser på pladeværkstedet, og vi har ansat en mand mere.

Pladsen ved forretningen er blevet asfalteret og har fået indtegnet nummererede P-pladser.

Både for at gøre den mere kundevenlig, og for at få mere struktur på tingene.

100% fokus på Opel og Citroën

- Den helt store forskel er at vi har fået to mærker ud.

Nu fokuserer vi 100 procent på Citrën og Opel, og Citroënudstillingen er blevet langt større, understreger Christian Due.

Åbningsreceptionen afholdes som nævnt på fredag d. 24. januar kl. 12-16, hos Gunner Due Biler på Ndr. Ringgade 1 i Slagelse.