Klik og se annoncen

Af John Hansen

Endnu engang var der tale om et imponerende fremmøde, da Ret & Råd Advokater og Beierholm på Ndr. Ringade i Slagelse igen inviterede til Nytårskur.

Der var fuldt hus med 125 personer - et bredt udsnit af erhvervslivet på Slagelseegnen, dertil borgmestrene fra Sorø og Slagelse - og så måtte man endda notere 30 på ventelisten...

Hygge og viden

Nytårskuren 2020 blev af Lars Thurø, Jens Jørgen Simonsen & Co. afholdt lidt alternativt i forhold til en del andre kure rundt omkring.

Med konferencier Morten Hass (Slagelse Erhvervscenter) og en lidt løsere, vittig styring af programmet. Med passende pauser til at tale lidt på kryds og tværs blandt gæsterne - dertil lidt lækkert at spise og drikke.

På menuen stod til en start bobler og lækker kransekage - senere blev der budt på tapas og vin.

Og så opnåede alle alligevel en god del seriøs minglen og networking samt lytten til flere seriøse, oplysende taler.

Gaardboe: God udvikling!

På talerlisten stod positive, konstruktive personligheder som bl.a. Brian Mikkelsen (nu adm. direktør for Dansk Erhverv) og lokale Morten Gaardboe, der er formand for Slagelse Erhvervscenter.

Morten Gaardboe glædede sig selvsagt over udbygningen af erhvervscentret, herunder initiativerne i det gamle posthus.

Overfor VDonline og Uge Nyt udtrykte han også, at man nu - vel lidt efter forbillede i flere jyske byer - har folk, der arbejder fuldt og helt for kommunens erhvervsudvikling.

Et godt og tæt samarbejde med kommune og uddannelsessteder samt et nu langt tættere samarbejde mellem de tre købstæders erhvervsforeninger, er også ting, der for Morten Gaardboe peger i den helt rette retning.

John Dyrby var der også, ligeså borgmester Gert Jørgensen fra Sorø - og erhvervschef Per B. Madsen (måske med en mulig Bauhaus i maven).

Nuanceret syn nødvendigt

Det særdeles hyggelige fælles nytårs-arrangement gav også de fremmødte gode brandaktuelle råd fra Ret & Råd Slagelse og Beierholm (Simon Bach Nielsen, Lisbeth Wegener) med hensyn til nyt fra f. eks. skattefronten, generationsskifter, gaver, arv, testamente med mere.

Ligesom bl.a. Lars Thurø Møller kunne melde positivt ud omkring Slagelses aktuelle muligheder generelt. Selvom der er udfordringer, så er der ifølge Lars Thurø også grund til at se pænt nuanceret på situationen.