Klik og se annoncen

Koncertshow: Den danske sanger, Peter Andersen, også kendt som Drama Queen efter hans sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2007, er med denne koncert og tributeshow tilbage i sin glansrolle som Tina Turner.

Det er med stor glæde, at Korsør Kulturhus kan invitere til en af de helt specielle med Velkomstdrink og Petit Four og koncertshow med Peter Andersen der, gennem de seneste 15 år, har givet mange forrygende koncerter over hele landet og slået sit navn fast i den danske musikbranche. Han er kendt både som en karismatisk, sprudlende og virkelig uimodståelig entertainer, hvilket han helt sikkert også vil vise gæsterne i Kulturhuset.

Tinas alter ego

Peter Andersen både lyder og agerer virkelig som Tina Turner, og når han indtager scenen med det velspillende band, er man ikke i tvivl: Turn On Tina er 'Simlpy The Best'!

Det er en fantastisk og næsten ubeskrivelig koncert, der skal opleves, så glæde dig og få dig en helt unik aften og oplev de store kæmpehits som 'Proud Mary', 'Nutbush City Limits', 'Private Dancer', 'What's Love Got To Do With It', 'The Best' og alle de andre store hits - Peter Andersen er simpelthen Tina Turner's ultimative alter ego!

Koncertshow i Korsør Kulturhus, fredag den 1. november, kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.15. Billetpris: Kr. 260,- incl. velkomstdrink og Petit Four og kaffe.