Klik og se annoncen

Stigsnæs: I de senere år har weekend-campisterne på øerne ikke været talrige. Måske har skyldes det priserne på færgerne. Det vides ikke med sikkerhed, men i hvert fald har Ø-udvalget for Agersø og Omø sammen med Slagelse Kommune besluttet, at nedsatte takster på færgerne i år for et mere varieret udbud.

Det betyder, at der i år sættes ekstra fokus på, at det også skal være attraktivt for campister at besøge øerne.

- Når vi på Agersø har to campingpladser og på Omø en, så er det særdeles vigtigt, at der også er fokus på at forbedre vilkårene for campister, når de rejser til øerne, mener Anne Bjergvang, formand for ø-udvalget.

Fra 1/4 til 27/6-2019 og 13/8-20/10 er der et særligt tilbud, når man tager bil og campingvogn med til øerne. Der er tale om markante færgetakst-nedsættelser. Man får bil og campingvogn for følgende priser: Agersø for kr. 235 og til Omø for kr. 340. Hvis bil og campingvogn samlet er under 6 meter, er der 60% yderligere rabat på disse priser.

Cykelprisen nedsættes samtidig for at fremme cykelturismen og det betyder, at det bliver nemmere for endagsgæsterne at komme rundt på øerne. Endelig er der naturligvis de sædvanlige nedsættelsesperioder med meget billige billetter til person og biler. Perioderne er i år 10/5 til 28/6 og igen 12/8 til 15/9.

På Stigsnæs kan der købes billetter i automaten. Ønsker man at booke telefonisk er det på tlf. 58195311 og endelig kan man booke på kommunens nye hjemmeside: aofaerger.slagelse.dk.