Klik og se annoncen

Glaskunst: Glaskunstner Cecilia Madsen holder fernisering med sine glasværker i Galleri Soli, Sandvedvej 46 i Sandved ved Fuglebjerg lørdag den 10. august fra kl. 13 til 17.

Cecilia Madsen er datter af Galleri Solis ejer, billedkunstner Soli Madsen og Hans Madsen. Hun har altid malet, klippe og klistret, fra helt lille. Da hun ikke gik i børnehaven, var det helt naturligt for hende at sidde ved siden af sin mor, der selv malede og det fortsatte hun med også nu, hvor hun er i 30'erne.

Cecilia har malet og undervist i malerkunst i nogle år. Men de seneste 3 år har hun også undervist i glaskunst, da hun har gået til en del kurser hos professionelle glaskunstnere. Hun har også arbejdet med skulpturer.

Hun udtaler:" Jeg er vild med glas og finder glasmaterialet utroligt spændende og processerne meget fascinerende.

Jeg har igennem mit arbejde på Kunstværkstedet Vasac Slagelse, arbejdet med glaskunst, men har først for nylig fået mit eget glasværksted på min privatadresse, Kastanievænget 2, i Rosted ved Slagelse. Der kan interesserede komme og kigge ind og se, hvad jeg kan tilbyde af forskellige slags glas.

Jeg arbejder med ovnformet glas og på udstillingen i Galleri Soli, men også mere og mere efterhånden hjemme hos mig selv, vil der være både floatglas og amerikansk bullseyeglas. Der vil være skåle, fade, fyrfadslysestager, figurer af dyr og mennesker, huse, lamper, glaskunstbilleder mm".

Ja, det er en meget sprudlende kunstner, hvis værker passer utroligt godt sammen med Soli Madsens egne billeder. Der er noget fantasi, humor, skønhed og smukke linjer og farver hos begge kunstnere. De fremhæver hinanden.

Soli og Hans Madsen er stolte af at kunne invitere deres egen datter, denne gang, til at vise hendes egne værker i de 3 store montrer, som de lige har købt til lejligheden, samt på podier. Cecilia Madsen vil fremover udstille permanent i Galleri Soli og vil løbende supplere med mange nye værker, da hun er meget produktiv, lige som sin mor!