Klik og se annoncen

Af John Hansen

Modeshow: Der var totalt fyldt op på tilskuerpladserne, da Korsør City og byforretningerne torsdag aften arrangerede hyggeaften og modeshow i Kulturhuset.

Omkring 170 forventningsfulde borgere - primært kvinder i alle aldre - og vi blev alle modtaget af dette indbydende firkløver:

Kulturhusets leder Kirsten Slot Larsen, medarrangør Hans-Jørn Andersen og så de to sympatiske piger/kvinder med program, velkomst etc.: Korsørs egen Line Kruuse og - importeret fra Tommerup på Fyn i dagens anledning - Michelle Kruuse.

LÆS OGSÅ: Se tidens mode i Korsør & Omegn

Mange hjalp til...

Med sådan en smilende modtagelse, var alle ligesom kommet godt igang...

'Vi er så glade for, at der har været så stor interesse for denne aften - som længe har været udsolgt,' forsikrede kulturmedarbejder Hans-Jørn Andersen fra Erhvervsforeningen.

Herfra var også formand Lene Feldt, Jacob Stryhn med flere til stede.

Alle glædede de sig over et meget fint tværgående samarbejde - med mange hjælpere foran og også bag kulisserne.

Miss Danmark: Line

Om Line Kruuse - idag erhvervsaktiv i både Korsør og København - er der jo den særlige historie, at hun tilbage i 2007 var intet mindre end Miss Danmark.

Den veldrejede lokale kvinde havde derpå mange modelopgaver, ligesom hun deltog i Miss World-konkurrencen.

'I aften er det ekstra sjovt at være med her ved modeshowet, idet Kulturhuset her jo er den gamle Halsskovskole - hvor jeg selv engang har været elev. Min far i øvrigt også,' berettede Line til Korsør Posten.

En Mygind til stede...

Det store underholdende indslag midt i modeshowet tog den kendte tv-vært Thomas Mygind sig af.

Veloplagt ankom han til Korsør - med bl.a. ca. 1.500 tv-udsendelser i bagagen.

Mygind leverede både humor og gode idéer og tips til det lydhøre publikum. Under overskriften 'Få det bedste ud af det meste.'

Thomas Mygind prøvede at inspirere de lokale til glæde og positive vinkler på livet. Idet han bl.a. gjorde opmærksom på, at 'vi jo alle er mennesker, ikke maskiner eller robotter.'