Klik og se annoncen

KIRKELIV: Korsør får nu en ny præst til byen.

I foråret 2018 har Skt. Povls Kirkes ansatte og menighedsråd skullet sige farvel til to dygtige kollegaer og præster, som i henholdsvis 12 og 23 år har sat deres præg på Skt. Povls Sogn.

En hektisk tid med afskedsgudstjenester og afvikling er arrangementer er overstået og nu venter en tid med indsættelse af ny præst og dermed en tid, hvor hun skal finde sig til rette for at kunne sætte sit fingeraftryk i kirkens dagligdag.

Formand for Skt. Povls Kirkes Menighedsråd ser frem med spænding på efteråret ved kirken og udt0aler: ' Vi gør os umage med at få begge præstestillinger besat på bedste vis, så vi i Korsør kan få glæde af dygtige og passionerede præster nu og i mange år frem.'

Søndag 22. juli

Stillingen som kirkebogsførende sognepræst er nu blevet besat og søndag den 22. juli kl. 10.30 indsættes Lykke Fugl Wester i Skt. Povls Kirke. Jørgen Fink udtaler i denne forbindelse: 'Vi håber, at mange Korsoranere vil komme og byde deres nye præst, Lykke, velkommen til byen.'

Lykke har været præst i 14 år, og de seneste fire år har hun været i Gug ved Aalborg og trækker nu teltpælene i det nordjyske op for at opnå nye udfordringer og blive en del af medarbejderstaben ved Skt. Povls Kirke. Præstegården bag kirken vil derfor snart igen være beboet af en kvindelig præst, som har mange ambitioner om at involvere sig i byen og med menigheden. Lykke ser blandt andet frem til at opleve Skt. Povls Kirkes engagerede frivillig laug samt at dedikere sig til konfirmationsundervisningen, som hun prioriterer højt i sit arbejde.

Skt. Povls Kirkes ansatte og Menighedsråd glæder sig til at Lykke bliver en del af teamet ved Skt. Povls Kirke