Klik og se annoncen

Af John Hansen

ELITESPORT: Endnu engang har Vestsjællands bedste været ude i stormvejr og hård modstand.

Sådan er det bare blandt de bedste otte-ti hold på dansk liganiveau.

Derfor stod facts efter sidste uges match:

VK Vestsjælland - Boldklubben Marienlyst, 0-3 (20-25, 16-25, 15-25).

Slagkraftige fynboer

Da VK Vestsjælland besøgte Marienlyst på deres hjemmebane for halvanden måned siden, blev det til en sikker sejr til det fynske hold.

Siden da har både VK Vestsjællands og Marienlysts resultater været meget omskiftelige, fra det helt sublime til det knap så gode.

Marienlysts hold har en meget usædvanlig konstruktion, hvor de på skift bruger forskellige beachlandholdsspillere. Det er derfor meget forskelligt, hvordan holdet stiller op til de enkelte kampe, deraf de svingende resultater. Til dagens kamp havde de et meget slagkraftigt mandskab, hvilket også gav udtryk på resultattavlen.

VK Vestsjælland kom aldrig rigtig i nærheden af hverken en samlet sejr eller blot en sætsejr, til det var Marienlyst ganske enkelt for stærke.

Kampens topscorer blev Kalle Madsen med 9 points.

Vi må træne mere

VKV-cheftræner Michael Birk udtalte efter kampen:

'Vi møder idag et talstærkt Marienlyst-hold, som tydeligvis havde fået styr på sine tropper op til dagens kamp.

I sådan en kamp skal vi turde meget mere at gå 'all in' i angrebet. Vi går i træningshallen igen torsdag og fredag, hvor vi vil forsøge at forberede os på søndagens modstander, Hvidovre VK. Her vil vi forsøge at rejse os efter de sidste to kampes nederlag og få flere point på kontoen.'

VKV-holdets næste kamp er allerede søndag d. 1. december, hvor Volleyklubben Vestsjælland skal på besøg hos sidste sæsons sølvvindere fra Hvidovre - altså en kamp, der desværre blev afviklet efter Korsør Postens deadline.