Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelse er fortsat hjemkommune for de danske volleyballlandshold.

Og nu på fredag den 24. maj står der igen volley-landshold på menuen i Slagelse Kommune.

Og det stopper først med en afsluttende kampe onsdag den 12. juni. Alle borgere i Slagelse Kommune kan mod forudbestilling, komme gratis til landskampene.

Damer i Korsør

Her denne fredag 24. maj spiller damelandsholdet i Korsørhallen. Fredag aften kl. 18.30 byder Volleyklubben Vestsjælland og Slagelse Kommune velkommen til de danske landsholdskvinder i Korsørhallen.

Her tager de imod Letlands landshold. Kampen spilles i Korsørhallen, som Slagelse Kommune for få år siden opgraderede.

Det er første gang, at der spilles en damelandskamp i Korsørhallen nogensinde. Vi skal tilbage til 2008 hvor Korsørhallens gulv lagde gulv til en herrelandskamp, men nu indtager kvinderne også hallen. Der vil være gratis entré.

Lørdag i Slagelse

Lørdag den 25. maj lægges der op til dobbeltkampe i Spar Nord Arena.

Siden begge landshold gæstede Slagelse i januar måned, hvor holdene spillede i Antvorskovhallen, har hallen skiftet navn.

Heldigvis er rammerne de samme, men hallen hedder nu Spar Nord Arena.

Folkefest igen...

Der er ifølge VKV lagt op til en folkefest, når dame- og herrelandsholdet træder ind i heksekedlen på Sejerøvej 1 i Slagelse.

I den tilstødende gymnastiksal vil der være fanzone hvor alle børn og unge er velkommen til at dyste i forskellige aktiviteter. Du får også mulighed for at komme helt tæt på din egen landsholdsspiller og få en underskrift og en selfie.

Du kan blandt andet møde nogle af VK Vestsjællands ligaspillere, og spille med dem.

Du kan få dit ansigt malet, så du er klar til at heppe på Danmark. Evt. købe fantrøjer og halstørklæder. Få autografer og selfies med landsholdsspillerne.

Ganske gratis

Kom gratis til landskamp - book din billet på forhånd.

Alle børn og unge under 18 år kommer gratis ind til landskampene.

Er du over 18 år og bosiddende i Slagelse Kommune, så har du også mulighed for at komme gratis til landskamp. Du skal blot bestille din billet på forhånd. Det gør du ved at klikke på linket: tinyurl.com/EL19FRI. Her bestiller du antal billetter, og til hvilke kampe du ønsker billetter.