Klik og se annoncen

I Sørby er forberedelserne gået i gang til Damefrokosten 2019, som traditionen tro afholdes i forbindelse med årets Sørby Marked, og iflg. arrangørerne bliver arrangementet større end nogensinde.

- I år får vi besøg af Vild med Dans-deltagerne Michael Olesen + Morten Kjeldgaard til Festen. Vi bliver i det store dansetelt, så der bliver plads til 450 festglade damer.

Det bliver 11. år i træk, der holdes damefrokost uner Sørbymarkedet. Som altid kun for damer - festen afholdes i år lørdag d. 1. juni kl.13-17.

LÆS OGSÅ: Islænding rusker op i danskheden

- Der vil til festen være skøn musik fra Run4Cover & diskotek STARZ, som altid kan sætte en fest i gang. Vores søde og dejlige mandlige tjenere sørger for, at kvinderne ikke mangler noget, og er altid friske på fest og sjov. Der vil være dejlig mad samt fri bar (øl, vin & vand) under hele frokosten. Igen i år har vi sørget for en særlig underholdende overraskelse, samt et helt nyt Hawaii-tema, som vi håber er med til at skrue op for varmen i teltet.

Der vil også være konkurrencer og kåring af årets hat, hvor salon Cut House er sponsor for en make over til den heldige vinder. De sidste år har damerne gjort meget ud af, at lave den noble, flotteste, sjoveste eller skøreste hat, og det håber vi selvfølgelig også, at de vil i år. De tre bedste bliver belønnet med flotte præmier, så det er bare med at komme i gang, opfordrer damefrokostudvalget.

Damefrokosten er en fest, hvor deltagerne møder hinanden på kryds og tværs. Der bliver snakket, festet og indgået nye bekendtskaber!

Flere har allerede købt billetter til damefrokosten 2019, ved billetsalgets start d. 30. dec. 2018, men der er stadig flere billetter at hente på www.sorbymarked.dk

Billetten koster 375 kr. Men hvis man vil sikre sig en billet, så skal man være hurtig. De sidste par år har der været udsolgt til damefrokosten! I år vil der igen være 450 billetter.

Billetten kan købes på sørbymarkeds hjemmeside under damefrokost.

Man kan også melde sig som medlem af damefrokostens FaceBook side; Damefrokost på Sørby Marked, hvor der er billeder og nyheder om damefrokosten.

Damefrokostudvalget består af Mogens Randall, Ann-Sofie Ohmann, Dorte Vestbjerg, Tina Steenberg & Kenneth Barfred.