Klik og se annoncen

Se, det blev en rigtig fødselsdag - med reception, god mad og drikke samt masser af hyggesnak på kryds og tværs.

Chefen, førerhunden og indpiskeren, rundede jo her en pæn, rund dag...

I vor foromtale af 60-årsdagen for Michael Birkedal, mediedirektør ved VD og i øvrigt særdeles kendt som fodboldspiller og foreningsleder (både Slagelse B&I og ikke mindst fra Old Boys-landsholdet), havde vi lagt en del vægt på det sportslige.

Netop dette sportslige, der jo også - med ånd, sjæl, energi og indstilling - har så stor indvirkning på hans erhvervskarriere og daglige arbejde...i en ganske hård og udfordret branche.

Et utrætteligt arbejde for seriøse, lokale medier, der hver uge søger at støtte, samle og forene storkommunen.

Tre-fire borgmestre

Blandt de omkring 150 gratulanter til receptionen var da også bl.a. tre-fire borgmestre.

Nemlig den siddende borgmester, John Dyrby Paulsen, Socialdemokratiet, og den netop forhenværende Stén Knuth fra Venstre.

Dertil en tidligere, men fortsat særdeles aktiv kvinde for Slagelse, Lis Tribler, Soc. Og så 'en måske kommende borgmester' i V-formand Knud Vincents, der nu er favorit til at stille op i 2021-kommunalvalget imod Dyrby.

Stort besøg

Vi mødte også ansv. chefredaktør fra Sjællandske Medier, Bente Johannessen og ligeledes fra Sjællandske-hovedkvarteret Jane Petersen, HR- og sekretariatschef samt Henrik Børjesson, der er salgs- og marketingchef.

Tidligere Sjællandske-direktør og også formand for Vestsjællandske Distriktsblade Torben Dalby Larsen - som Michael Birkedal især har arbejdet tæt sammen med gennem mange år - mødte også frem fra begyndelsen kl. 14. Ligeså sportsredaktør John Ringstrøm fra Næstved.

Derudover kom en lang række lokale gæster fra erhvervs- og forretningslivet, fra organisationer og fra fodbold- og sportsverdenen. Med formand Jørn C. Nielsen fra Slagelse Idræts Råd og Sports Team Slagelse i spidsen.

Vi er der for jer!

Selv lagde Michael Birkedal på sin personligt store dag vægt på, at vi på VD arbejder hårdt og målbevidst på at være til gavn for udviklingen i hele kommunen med dens mange borgere, institutioner, foreninger og virksomheder.

Og med hensyn til fremtiden - midt i et større medieudbud med bl.a. frembuldrende online og sociale medier - pointerede Michael Birkedal:

'Vi er her, så længe vi er relevante og giver værdi. Om det er på print eller nettet, så vil lokale nyheder og lokale tilbud ALTID have en uvurderlig relevans og værdi.'

Birkedal udtrykte sluttelig en varm tak til trofaste medarbejdere, venner samt alle kunder og gode forbindelser - plus en ekstraordinær tak for stort fremmøde og alle de mange flotte gaver, han havde modtaget på dagen.