Klik og se annoncen

Også borgmester John Dyrby Paulsen var på pletten for at ønske Centret tillykke med at man nu 'træder ind i de voksnes rækker':

- Man må sige til Centret at nu er prøvetiden forbi, og den har været særdeles vellykket, lød det fra borgmesteren, som også glædede sig over at VestsjællandsCentret ikke som i mange andre byer ligger udenfor centrum, men er en del af bymidten i Slagelse. - Det skal vi være enormt glade for, sagde John Dyrby, som gav tilsagn om støtte til centrets fortsatte udvikling.

Jane Dahl, center markering manager, fortalte i sin velkomst bl.a. kort historien om centrets oprindelse: om landsretssagfører Henrik Hoffmeyer, som havde været i USA og studeret butikscentret - og tilfældgivis kom igennem Slagelse, hvor han fik øje på en bar mark, hvor der kunne ligge et butikscenter.

Efterfølgende blev centrets nye kunstværk afsløret, et 7,5x2,5 m stort maleri af Slagelsekunstneren Knud Erik Sørensen, som selv gav en guidet tur i kunstværket, der er fyldt med hints til de mest markante tidsperioder siden åbningen af centret.

Fejringen af jubilæet fortsætter hen over weekenden og de kommende uger. Og på fredag er det Slagelse by, som fejrer VestsjællandsCentret med en kæmpe gadefest med helstegt pattegris og Gasolin coverband på Jernbanegade ud for centret.

Se mere om de mange aktiviteter på www.vscs.dk