Klik og se annoncen

Har man en kunstner gemt i maven og er kreativ, så del det med VestsjællandsCentret. Sådan lyder en opfordring fra VestsjællandsCentret, som fylder 50 år i år, og søger en, som kan bringe historie og kunst sammen til et vægmaleri, placeret over Atriumtorvet i VestsjællandsCentret.

For at deltage skal man sende en råskitse af kunstværket, en kort beskrivelse af overvejelserne omkring idéen, farver, materiale mv. og et estimat af materialeomkostninger til marketing manager Jane Dahl på jada@deas.dk. Væggen, der skal dekoreres, er omkring 2,5 meter høj og 7 meter bred.

Da vægmaleriet skal afspejle historie og kunst i Slagelse, vil VestsjællandsCentret præmiere vedkommende med 20.000 kr. Vinderen får også dækket materialeomkostningerne. Sidste frist for deltagelse er fredag den 1. marts. Kunstværket skal være færdigt senest torsdag den 2. maj.

Afsløringen af vægkunsten vil ske til åbningen af centrets store 50-års fødselsdagsfest fredag den 3. maj, hvor der også vil foregå mange andre aktiviteter.

Alle kreative sjæle opfordres til at deltage, uanset om man er til graffiti, fotokunst, maleri, grafisk design eller noget helt andet.