Klik og se annoncen

- Har du prøvet det? Spørgsmålet falder så snart jeg træder ind af døren til klinikken på Bredegade 12 i Slagelse, hvor Lei Li tilbyder kinesisk massage, hovedmassage og zoneterapi. En kunde er netop færdig med behandlingen, og slapper af med en kop te - og en begejstret anbefaling af hovedmassagen:

- Det gav et dejligt velvære i hele kroppen. Faktisk var det så dejligt at jeg faldt i søvn et øjeblik. Jeg kommer helt sikkert igen, lyder det med et stort smil.

Lei Li åbnede Kinesisk Klinik Lei tidligere på året. Han fortæller, at han bl.a. også har hjulpet rigtig mange med eksempelvis maveproblemer, forårsaget af gener fra fordøjelsessystemet eller stress.

- Jeg har også hjulpet mange med hovedpine og nakke-skulder-ryg problemer, efter f. eks. kontorarbejde, hvor man sidder mange timer i samme arbejdsstilling.

- Jeg kommer fra en kinesisk familie, hvor vi har mange generationers tradition for at blive kinesiske læger. Vi bruger blandt andet naturmedicin og akupunktur til at helbrede folk. Det er en tradition i Kina, at tidligere generationers erfaringer i at helbrede sygdomme, går i arv fra far til søn. Derfor er jeg siden jeg var helt lille blevet oplært til at helbrede folk. Bl.a. af min farfar, som jeg har lært en del af, fortæller Lei, som i Kina også er uddannet som kinesisk massør.

Massage og zoneterapi

- Kinesisk massage (også kendt som akupressur) har eksisteret i over 3000 år, og har bevist sit værd som både forebyggelse og som behandlingsform.

Hovedmassagen forebygger sygdomme, eksempelvis hos mennesker som lider af for højt eller for lavt blodtryk, søvnløshed, hovedpine eller anspændthed.

Zoneterapi stimulerer områder på foden, som har forbindelse til det område, der ønskes behandlet. Det kan f. eks. være effektivt som smertelindring eller mod fordøjelsesbesvær.

Lei Li stammer som nævnt fra Kina, men kom til Danmark i 2013. I dag bor en stor del af familien i Danmark. - Min farfar har åbnet klinikker i Maribo og Næstved, fortæller Lei, som tidligere har arbejdet i disse klinikker, samt i Odense.

- Så fik jeg lyst til at blive selvstændig, men der er mange klinikker i Odense, og jeg ville gerne finde en anden by. Så kom jeg til Slagelse - og fik en rigtig god følelse af at det skulle være her. På blot et par månederne var alt på plads, og i dag er Lei Li faldet rigtig godt til i byen.

Se evt. mere på www.klinik-lei.dk