Klik og se annoncen

Der var gang i lykkehjulet og salget af boller med lyserød glasur og andre fine ting i lyserødt. Masser af mennesker lagde lørdag vejen omkring Nytorv i Slagelse for at deltage i årets Lyserøde Lørdag, til fordel for Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne.

Hele torvet summede af liv, bl.a. i kraft af flotte danseshows leveret af både Believe Dance og Zizi Dansecenter.

Der blev kigget på biler, spist pandekager og hygget, og de yngste gjorde flittigt brug af både den opstillede fodboldbane, hoppeborg og rutsjebane.

Traditionen tro bød dagen også på en auktion over et væld af flotte præmier doneret af forretningsdrivende i Slagelse og omegn.

De blev bortauktioneret med Jan 'Vita Flora' Petersen som auktionarius. Han gjorde flittigt brug af den lyserøde auktionspind og reklamerede veloplagt for de mange gode ting og sager på podiet - gavekurve, gavekort og meget mere, til en værdi af mere end 50.000 kr.

Alt i alt indbragte auktionen, kinesisk lotteri og lykkehjul lige knap 30.000 kr. til Støt Brysterne. - Det er vi rigtig glade for, oplyser Helle Madsen fra Business Slagelse. Hun glæder sig bl.a. også over at det var lykkedes at overtale de to danseskoler til også at lave to fælles danseshows.

- Det er dejligt når man på den måde kan arbejde sammen.

Helle Madsen nævner også at det var med fuldt overlæg at man ikke tog penge for adgang til fodboldbane og hoppeborge. - Der skal også være gratis aktiviteter for børnene

Det samlede beløb fra dagen er endnu ikke fuldstændig opgjort. - Vi mangler stadig nogle samlebøsser, som har stået ude i butikkerne, konstaterer Helle Madsen, som glæder sig over det fine forløb af dagen. - Vi havde en god dag - og vejret var med os!

Foto: Evan