Klik og se annoncen

Der blev skålet i bobler og budt på kransekage, da statsautoriseret revisor og partner Torben Skov fra Deloitte sammen med advokat og partner Lars Thurø Møller fra Ret&Råd Advokater bød velkommen til nytårskur i Deloitte Huset i Slagelse.
Ca. 110 veloplagte gæster havde taget imod invitationen til at byde det nye år velkommen og høre eksperters bud på tendenser og fremtidsudsigter for det kommende år, hvor de kunne suge til sig fra de spændende indlæg og netværke.
Direktør Morten Prüsse Sørensen fra Slagelse Erhvervscenter indledte med at tage temperaturen på erhvervsklimaet i kommunen, herunder de initiativer som er igangsat, og som har givet en positiv afsmitning på erhvervslivets syn på Slagelse Kommune.
Deloittes Jesper Helbrandt fulgte efter med et højaktuelt indlæg om Cyber Security og udfordrede forsamlingen ved at sige, at det for virksomhederne ikke var et spørgsmål om hvis, men når der kommer et hackerangreb og nævnte bl.a. en række højaktuelle eksempler herpå.
Advokat og partner Lisbeth Wegener fra Ret&Råd Advokater underholdt om den nye mulighed for oprettelse af fremtidsfuldmagter for varetagelse af virksomhedens og private interesser, hvis uheldet er ude. Forsamlingen blev også introduceret til den nye ægtefællelov, der trådte i kraft 01.01.2018, og som har indført begreber som bl.a. delingsformue, sumsæreje og givet mulighed for gaver mellem ægtefæller uden ægtepagt.
Efter en kort pause med snacks og vine førte Deloittes Rasmus Høst os ind i mulighederne for Pension Management, herunder at opnå en risikofri forrentning af den likvide formue på 4% årligt.
De mange udfordringer med implementering af Persondataforordningen blev præsenteret af advokat Malene Løkkegaard fra Ret&Råd Advokater og gav stof til eftertanke - særligt da de eksorbitant høje bødestørrelser efter 25. maj 2018 for manglende overholdelse af reglerne blev nævnt.
Chefstrateg Klaus Dalsgaard fra Nykredit rundede på humoristisk og elegant vis indlægsrækken af, da han kom med sin økonomiske vejrudsigt og sit bud på fremtidens tendenser.
Aftenen sluttede med en lækker buffet af tapas og vin.
Deloitte og Ret&Råd Advokater udtrykte samstemmende stor tilfredshed med tilslutningen og afviklingen af den fælles nytårskur og håber, at det kan blive en årlig tilbagevendende begivenhed - efter den overvældende tilslutning at dømme.