Klik og se annoncen

Af John Hansen

Her er endnu en seriøs ildsjæl fra det lokale, vestsjællandske foreningsliv, der er blevet hædret og fejret:

Navnet er Bjarne Mikkelsen, mangeårig volleyball-træner og -leder fra Slagelse.

I al hemmelighed...

Det blev som bekendt ikke til sejre forleden i VKV's hårde kvartfinaler i Volleyligaen, men til gengæld skete der nok noget endnu større i den store sammenhæng i den nationale volleyballverden.

Volleyklubben Vestsjælland havde nemlig i al hemmelighed samlet en række af Bjarne Mikkelsens tidligere spillere, som var kommet til kaffe/kage-arrangement i Korsørhallen inden kampen.

Det skete i anledning af, at Volleyball Danmark havde besluttet at tildele Bjarne Mikkelsen fra Slagelse Ærestegnet - en helt særlig hæder som kun tildeles personer med et helt ekstraordinært og mangeårigt engagement i volleyballsporten.

Altid husket...

Da ligakampen skulle sættes igang forleden, blev præsentationen af holdene sat på stand by, for at VKV's ledere kunne holde en flot tale for Bjarne Mikkelsen, hvor han blev takket for sin kæmpe indsats og betydning for klubben igennem årene.

Der blev samtidig offentliggjort et nydeligt og vellignende maleri af Bjarne, som for fremtiden skal hænge i klublokalet i Korsørhallen, så han altid vil blive husket.

Skolelærer med passion

Bjarne Mikkelsen har altid været vældigt interesseret i børn og unge (skolelærer) og idrætsliv - særligt volley naturligvis. Og han følger fortsat med rundt i hallerne.

Bjarne har nu rundet de 80, og han har nærmest levet de 70 år med volleyball.

I hele 47 år i netop Volleyklubben Vestsjælland - og før VKV-fusionen med Korsør, da i moderklubben Slagelse Volleyball Klub af 1973.

Formand i 17 år

Bjarne Mikkelsen har i 17 år været formand for Slagelse Volleyball Klub.

Han har senere i ni år været såkaldt Bedste-volleytræner - og i fem år (blev kåret i 2015) Æresmedlem i Volleyklubben Vestsjælland.

Og nu her i foråret 2020 har Bjarne så modtaget Ærestegnet i Volleyball Danmark.